Zalaegerszegen ma délután, este pasit keresek, akit kényeztetni lehet orálisan. Hely lesz. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok!
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Sziasztok Péntekre és szombatra keresek nudizást, és kényeztetést kedvelő Nőt, párt, barátnőket a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet,
Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Sziasztok, valaki ma Celldömölk környékén? 15:00 körül? Irj
Ápolt 60-as pasi nem független, hölgy partnerét keresi Budapest -vonzás körzetében.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Párral ismerkednék ápolt normális sportos vastag méretű férfi vagyok. Olvassatok adatlapot több fotóm is van fent ha tetszik vegyük fel a kapcsolatot! Szimpátia diszkréció fontos!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Írj ha érdekel
Kecskemét
Írj ha érdekel
Kecskemét
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Zalaegerszegen most pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Ráérek egész nap. Hely van.
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok Miskolcon keresek diszkret kalandot
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privátban keress köszönöm.