50/186/100 Budapesti nagyméretű (21/6) férfi...
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Sziasztok! Szabolcsi nem független akár duci telt nővel ismerkednék?Ne féljünk élni! Egyszer élünk!!
Ápolt 60-as pasi hölgy partnerét keresi Bpesten, nincs helyem.
Sziasztok! Olyan kíváncsi, unatkozó hölgyet v párt keresek akit már régóta foglalkoztat hogy átéljen pár izgalmas dolgot egy odafigyelő, kedves férfival.Kérem csak olyan írjon aki nem levelezgetni akar, hanem találkozni is. Maximálisan diszkréció, biztonság alap!
Ózdon szopnék most azonnal helyem van írj

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Deeee... minden opció , csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Sziasztok
Tatabánya és környékén keresek60-70 és hölgyeket parokat
Tatabánya és környékén keresek60-70 és hölgyeket parokat
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Egy kellemes pipa, nálam Neked

Sziasztok
Szegeden keresek lányt, akivel kipróbálhatnék egy pár dolgot
Párhoz is szívesen csatlakozok, viszont a férfi taggal szigorúan passzív maradnék. 24 éves vagyok, privátban írjon aki benne lenne. Max. 30 éves korig keresek.

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem !!
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Sziasztok!
augusztus 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
augusztus 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
Pároknak,aktus közben,nyalok,szopok. Ápolt,diszkrét pasi.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.69 is izgatna.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.69 is izgatna.