Sziasztok
29 éves mackós alkatú kezdő srác szeretné ha valaki ma Ózdon megszopatná esetleg nyalatna .
Dominancia illetve nagyobb méret előny de bármit meghallgatok.
29 éves mackós alkatú kezdő srác szeretné ha valaki ma Ózdon megszopatná esetleg nyalatna .
Dominancia illetve nagyobb méret előny de bármit meghallgatok.
Sziasztok! Nem függetlenként keresem titkos partnerem 20-50 közötti hölgy személyében...
Sziasztok! Nős pasiként keresek diszkrét, ápolt partnert rendszeres egyuttlétekhet! Egri vagyok így a környékről keresek!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Budapesten csatlakoznek szolo fiúként párokhoz vagy hölgy hoz
Kecskeméti párt keresek
Igényes csajos pasi vok. Smink paróka combfix stb.
Aktív pasit vagy többest keresek.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Helyem van de utazók is.
Aktív pasit vagy többest keresek.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Helyem van de utazók is.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Pécs
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit holnapra aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Keresek valakit holnapra aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Ápolt Budapesti 60-as pasi,nem független,hölgy partnerét keresi,aki szereti ha élvezésig nyalják a punciját.
Elhanyagolt párkapcsolatban élő férfit orálisan kényeztetnék diszkréten nálam vagy autódban.

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!Diszkréció!
Sziasztok ,a jövő héten találkoznék akár telt , duci hölgyel , közös örömszerzés és wellneszélményre a Balatonon vagy Budapesten
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Van itt még egyáltalán nő aki egyáltalán pasit keres?

Aktív kint a reptér mögött??
Sziasztok
Keresek valakit aki a délelőtt jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Keresek valakit aki a délelőtt jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Debrecenben bő nyállal cumiznék, ápolt diszkrét macis pasi vagyok.