Debrecenben vagy környékén hölggyel ismerkednék...!
178/78 normális, intelligens, diszkrét pasi vagyok.

Sziasztok..titkos hölgy szeretőt keresek Eger környékén..szeress és akarj rosszalkodni, előny ha nem vagy független.
Valaki szopatni szopni Pesten most v hej
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hatvanban szopnék kisebb farkú bi pasit maszkban amit videóra venne nekem saját részre .Autóban
Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve jól le szopna a farkamat! Csak kora reggel jo! Vas megye utazni tudj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Péntek napközben 9-14h találkozni is merő lány? Pár? Nagyon nyitott, tapasztalt srác vagyok. Tabu nincs! Ha Te sem vagy független és rosszalkodnál kicsit írj

Komárom, Tata, idősebb aki szopatna?
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Szigetszrntmiklóson ismerkednék! 40 éves nem független pasi
Sziasztok keresnèk partnert Pécs ès környékèn beszèlgessünk ismerkedjünk

Házas pasi titkos hölgy szeretőt keres...Heves Megy előny..
Elhanyagolt férfit keresek aki dugna szopatna alkalmanként akár autóban vagy szabadban is
Nős pasiként, extrémen kiéhezve belenyalnék egy csinos punciba, hosszasan kényeztetném. Izgat hogy tilosban járok. Debrecen? Péntek: Budapest?
Jóreggelt! Nőt, esetleg elhanyagolt anyucit, keresek Pest X. Ker környékén titkos kalandra. 9-fél 11 közt, helyem van, kor nem számít, légy ápolt. 25F

35 èves,Bp-i,nős pasi vagyok, de a felelsègemnek a szex elèggè nèlkűlözhető dolog... Az újítások pedig vègkèpp nem izgatják,èrdeklik! Szeretnèk egy párral megismerkedni, akikhez csatlakozhatnèk harmadiknak.
Nagy ès vastag intim mèretem van!