Valaki Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Vagy Kamionos aki tart pihenned? Írj.
Vagy Kamionos aki tart pihenned? Írj.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Holnapra keresek hölgyet/nőt/lányt Mátészalkán, kb délig leszek ott, alkalmi titkos kalandra! Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Ha épp nem jó a holnap de érdel alapvetően írj nyugodtan minden héten többször is járok szalkán.
Szabolcsban keresek izgató igényes hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Szia írtam privatba
(Ez egy válasz Jeans üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 09:58
Sziasztok! Keresem szingli, vagy -hozzám hasonlóan- kapcsolatban lévő, de izgalmas kalandokat kereső hölgy társaságát. Legyél merész és bevállalós, mint én. Élni kell az életet, én ebben hiszek. Élvezzük ki a gyönyör minden percét!
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket vagy párokat hétköznap nap közbeni találkozókra. Sokmindenben benne lennék, keressetek nyugodtan. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Budapesten egyedül élő független, kulturált, ápolt és borotvált férfi keresi szeretőjét / barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére.
Sziasztok! Nagy intim mérettel megáldott pasikat keresek, lehetőleg hosszú távú szex kapcsolatra. Csak szex, és semmi más.
Sziasztok! Keresem szingli, vagy -hozzám hasonlóan- kapcsolatban lévő, de izgalmas kalandokat kereső hölgy társaságát. Legyél merész és bevállalós, mint én. Élni kell az életet, én ebben hiszek. Élvezzük ki a gyönyör minden percét!
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek párokat, hölgyeket hétköznap nap közbeni találkozóra. Minden megoldás érdekelne, keressetek nyugodtan! Hely kellene, sajnos az nincs. Utazni tudok. Sok sikert mindenkinek!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Szép ajándék sok sikert hozzá .
(Ez egy válasz Hotmansex üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 06:55
Sziasztok! Március 7-re keresek nőt párt akik szivesen taliznának
Sziasztok! Március 7-re keresek nőt párt akik szivesen taliznának
Sziasztok! Holnap délelőttre azaz hétfőre keresek hölgyet Debrecenben titkos kalandra. Kb délig leszek ott. Csak diszkréten!
Fiatal, magyar etnikum, keresi sextársát!
Autó adott!
Autó adott!
Nagy örömmel csatlakoznék párokhoz, akár nézőként, akár a pillanatot megörökítve videósként, de leginkább aktív szereplőként! Cuckold is érdekel! Nálam mindig a legfontosabb, hogy a partner jól érezze magát!
Nem függetlenként napközben lenne jó.
Nem függetlenként napközben lenne jó.
Párok szeretkezését nézném. Bármilyen pár lehet,akit ez izgat. Tudok utazni.
Sziasztok!
Hölgyel ismerkednék diszkréten. Helyem alkalmanként van.
Hölgyel ismerkednék diszkréten. Helyem alkalmanként van.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!

Sigma76

Simony Diamond