Sziasztok! Nagy intim mérettel megáldott pasikat keresek, lehetőleg hosszú távú szex kapcsolatra. Csak szex, és semmi más.
Sziasztok! Keresem szingli, vagy -hozzám hasonlóan- kapcsolatban lévő, de izgalmas kalandokat kereső hölgy társaságát. Legyél merész és bevállalós, mint én. Élni kell az életet, én ebben hiszek. Élvezzük ki a gyönyör minden percét!
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek párokat, hölgyeket hétköznap nap közbeni találkozóra. Minden megoldás érdekelne, keressetek nyugodtan! Hely kellene, sajnos az nincs. Utazni tudok. Sok sikert mindenkinek!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Szép ajándék sok sikert hozzá .
(Ez egy válasz Hotmansex üzenetére (ma 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Március 7-re keresek nőt párt akik szivesen taliznának
Sziasztok! Holnap délelőttre azaz hétfőre keresek hölgyet Debrecenben titkos kalandra. Kb délig leszek ott. Csak diszkréten!
Fiatal, magyar etnikum, keresi sextársát!
Autó adott!
Autó adott!
Nagy örömmel csatlakoznék párokhoz, akár nézőként, akár a pillanatot megörökítve videósként, de leginkább aktív szereplőként! Cuckold is érdekel! Nálam mindig a legfontosabb, hogy a partner jól érezze magát!
Nem függetlenként napközben lenne jó.
Nem függetlenként napközben lenne jó.
Párok szeretkezését nézném. Bármilyen pár lehet,akit ez izgat. Tudok utazni.
Sziasztok!
Hölgyel ismerkednék diszkréten. Helyem alkalmanként van.
Hölgyel ismerkednék diszkréten. Helyem alkalmanként van.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek partnert a közelemből Irjatok !
Mai napon keresem intelligens partnerem(eim) egy kis mókára a Nyugati mellett. Privátban írj lszi.
Nagyon szeretném ha egy vékony farkú férfi megdugna Hajdú-Biharban. Délelőttönként van helyem.
Sziasztok! Keresek olyan hölgyet aki szeretne összebújni valakivel, kívánja, hogy meghallgassák, szeretgessék. Bp és a Dunától keletre. Nálad - nálam, eseti és tartós kapcsolat is szóba jöhet. Pár is szóba jöhet, de kizárólag heteró alapon.
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Mátészalka 30km körzetében hölgy titkos kaland ma délelőtt?

Sigma76

throat