Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Masszírozás hölgyeknek diszkréten!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Hölgyet maszíroznék otthonàban! Budapest, Pest megyén belül.
Sziasztok
Nem független partnerem (nő!) keresem hétköznapi együttlétre.
Intelligens jól szituált férfi átlag feletti mérettel
Többesben jártas vagyok, párokhoz is szívesen csatlakozom. Budapest és Pest megye előny, de távolabbi helyszín is megoldható…
Nem független partnerem (nő!) keresem hétköznapi együttlétre.
Intelligens jól szituált férfi átlag feletti mérettel
Többesben jártas vagyok, párokhoz is szívesen csatlakozom. Budapest és Pest megye előny, de távolabbi helyszín is megoldható…
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged! Perverzió előny!
Sziasztok!
Tilosban jàró hölgyet keresek diszkrét partnernek. A nap bàrmely időszaka jó.
Tilosban jàró hölgyet keresek diszkrét partnernek. A nap bàrmely időszaka jó.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok! Debrecenben keresék hölgyet ma délelőtt, diszkrét kalandra
Idős nagymellű diszkrét nem független hölgyel taliznék Pécsen
Sziasztok! Teljesen az esélytelenek nyugalmával teszem fel a kérdést, de...próba szerencse. smile
Van esetleg olyan vállalkozó szellemű, lehetőleg nőnemű személy ezen az oldalon, aki tényleg alkalmi, akár hirtelen jött fel(be)indulásból találkozna? Amolyan életünk végéig nem felejtjük, de gyorsan jött és gyorsan ment affér, hogy még évek múlva is eszünkbe jusson, és a legnagyobb kérdés az legyen, hogy: "vajon hogy is hívták"?
Hátha!!
Van esetleg olyan vállalkozó szellemű, lehetőleg nőnemű személy ezen az oldalon, aki tényleg alkalmi, akár hirtelen jött fel(be)indulásból találkozna? Amolyan életünk végéig nem felejtjük, de gyorsan jött és gyorsan ment affér, hogy még évek múlva is eszünkbe jusson, és a legnagyobb kérdés az legyen, hogy: "vajon hogy is hívták"?
Hátha!!
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok! Elhanyagolt igènyes, ápolt hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Kivancsi hetero ferfi jelentkezeset varom akit oralisan kenyezgetnek.
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Lányt, hölgyet keresek orális kényeztetésre, hálás... lennék cserébe. Írj rám.
Mindent átélhetsz velem ami otthon hiányzik, hölgyek válasszatok engem, Bp-ma 10-16-ig a tied lehetek!
Bp.- i hölgyet keresek ma délelőtti huncutkodásra!
Ma Ózd és környékén lenne egy nő akit tudnék kényeztetni??Privátba írjon.
Ma 10-órától kinn leszek és várom a reptéri kifutónál párokat nőket hancúrozn

Sigma76

omkara
Lilly