Nem függetlenek diszkrét társkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 730 731 732 733
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#38   2009. 11. 08. vasárnap 10:20
szomoi ístvan szomoi ístvan
Sziasztok!

Hölggyel ismerkednék hosszútávu, diszkrét kapcsolatra. 168 73 44éves, nem független, ápolt, sportos férfi vagyok. Nagyon szeretek kényeztetni. Budapest, Pest megye, KomáromEsztergom megye környéke.
rumci65@freemail.hu István
#37   2009. 11. 07. szombat 19:22
X Törölt felhasználó (21995)
Hölgyem, ismerkedne ? lookaround
- Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,
övenhez közeli férfivel?- szimpátia alapján.
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra

üdvözlettel Hapsy
#36   2009. 11. 06. péntek 17:07
Trilac Trilac
Hello Bp.-i.34 éves FF vagyok holnap estére(Szombat)Lányokkal párokkal ismerkednék.
Minden Jóba benne vagyok.
írjatok ide laszlo.mi@freemail.hu vigyor3
#35   2009. 11. 05. csütörtök 10:11
Hölgyem, ismerkedne ? lookaround

üdvözlettel Hapsy
#34   2009. 11. 04. szerda 14:45
Hölgyem, ismerkedne ? vigyor2

üdvözlettel Hapsy
#33   2009. 11. 03. kedd 07:48
kaposvarifiu kaposvarifiu
Sziasztok. Somogy megyei (Kaposvár) nemfüggelten normális 30 éves pasi hölgyek, vagy párok társaságát keresi napközbeni találkozásokra. Elsősorban, Somogy, Baranya megyéből. email: kaposvarifiu@freemail.hu
#32   2009. 11. 02. hétfő 21:44
infermiere infermiere
Szia!
Ha borsod környékén élő negyven körüli FÉRFI vagy, és szeretnél beszállni egy intelligens, diszkrét, 40-es párhoz harmadiknak,
írj nekünk magadról pár mondatot, és azt, hogy mit szeretnél, és mit nem szeretnél velünk kipróbálni! Mi tabu számodra egy ilyen felállásban!
Érdekelne: korod, adataid, hol laksz, mit csinálsz, van-e párod... stb...
Lehetőleg fénykép is legyen a leveledben, így meggyorsítanánk az ismerkedést.

infermiere kukac freemail.hu
#31   2009. 10. 29. csütörtök 12:52
Hölgyem, ismerkedne - Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó

üdvözlettel Hapsy
#30   2009. 10. 29. csütörtök 10:16
baszos30 baszos30
Hello. Borsodi lányt keresek. Bővebben: baszos30@postafiok.hu
#29   2009. 10. 28. szerda 19:09
Peter77 Peter77
Szia

Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
bee1
#28   2009. 10. 28. szerda 15:46
X Törölt felhasználó (76919)
Sziasztok!

Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!

email: sony309@gmail.com
#27   2009. 10. 26. hétfő 15:40
X Törölt felhasználó (329382)
Sziasztok! Péter vagyok,intelligens,ápolt férfi. Igényes , csinos hölgyeket keresek Baranyában vagy Tolnában akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves írj!
Üdv:
Péter
pedrodela@citromail.hu

Ui.: Képet küldök,ha szeretnéd!
#26   2009. 10. 26. hétfő 11:20
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
övenhez közeli férfivel?
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
#25   2009. 10. 25. vasárnap 18:38
Rünyö.. Rünyö..
Sziasztok én párkapcsolatban élek már 3 éve de kikapcsolodás céljábbol baranyábol egy ápolt nöt keresek csakis sexre vagy néha egy két szép órára smile email cimem .: tomikj2@freemail.hu ui.: fényképet várok és egy kis rövidke leírást smile
#24   2009. 10. 24. szombat 19:03
infermiere infermiere
Helló!

Mi egy 40/39 pár vagyunk borsodból. Egy negyven felkialtas körüli pasit keresünk harmadiknak a környékünkön. Igényes, ápolt, de nem modell testalkatút. Bi nem akadály....

Fontos, ha írsz, írj magadról minél több infót. (kor, honnan, adataid, stb...) Van-e párod?
Mit szeretnél a hármasban? Mi izgat? Mi zavar? Mi a tabu számodra? Hogyan képzeled a talit (helyszín, milyen időszakban, mennyi időt lennél velünk)? Előny, ha küldesz képet is...(nem aktot, hanem a teljes alakról)

infermiere@freemail.hu

Ui: nem próbálkozásra.... ejnye1
#23   2009. 10. 24. szombat 10:03
jcbterra jcbterra
48 éves szőke ,179 cm magas kékszemű jóképű mackó vagyok. Heti 2-3 alkalommal úszni járok. Keresek kifejezetten vékony csinos alacsony hölgyet 50éves korig, aki szintén szereti ezt a sportot.
A többit meglátjuk. IV. kerületieket várok. én sem vagyok független. írj.: swim.vidki61@gmail.com
#22   2009. 10. 21. szerda 21:05
X Törölt felhasználó (416390)
Sziasztok!
Mi egy 20/28 éves Bp-i pár vagyunk, abszolut kezdők, de nagyon kíváncsiak..
4es hancúrhoz keresünk párokat, esetleg 3ashoz lányokat, bár ez utóbbi kezd lehetetlennek tűnni..
Egyenlőre párcserét nem szeretnénk, csak egymás előtti sexet, masztit.. A női bi fontos, de a pasim teljesen hetero..
Ha felkeltettük érdeklődéseteket, akkor írjatok email címünkre: harmasban03@freemail.hu
Addig is sziasztok!
#21   2009. 10. 20. kedd 13:53
mclod01 mclod01
sziasztok! 35 éves nem rossz pasi vagyok. bővebben beszéljünk msnen. cím: mclod01@hotmail.com
#20   2009. 10. 19. hétfő 13:07
bvb77 bvb77
Sziasztok!

Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
#19   2009. 10. 19. hétfő 08:54
X Törölt felhasználó (452937)
Vas megyei hölgy vagy esetleg pár van?Én 36/183/79 nem független ffi vagyok!Diszkrét tabumentes laza kapcsit keresek!dik73@freemail.hu

... 730 731 732 733
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sigma76 Sigma76
Nyitás ideje: 2009. 10. 08. csütörtök
Üzenetek: 14658db
Utolsó üzenet: ma 11:29

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!