Sziasztok!
Hölggyel ismerkednék hosszútávu, diszkrét kapcsolatra. 168 73 44éves, nem független, ápolt, sportos férfi vagyok. Nagyon szeretek kényeztetni. Budapest, Pest megye, KomáromEsztergom megye környéke.
rumci65@freemail.hu István
Hölggyel ismerkednék hosszútávu, diszkrét kapcsolatra. 168 73 44éves, nem független, ápolt, sportos férfi vagyok. Nagyon szeretek kényeztetni. Budapest, Pest megye, KomáromEsztergom megye környéke.
rumci65@freemail.hu István
Hölgyem, ismerkedne ?
- Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,
övenhez közeli férfivel?- szimpátia alapján.
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
üdvözlettel Hapsy

üdvözlettel Hapsy
Hello Bp.-i.34 éves FF vagyok holnap estére(Szombat)Lányokkal párokkal ismerkednék.
Minden Jóba benne vagyok.
írjatok ide laszlo.mi@freemail.hu
Minden Jóba benne vagyok.
írjatok ide laszlo.mi@freemail.hu

Hölgyem, ismerkedne ?
üdvözlettel Hapsy

üdvözlettel Hapsy
Hölgyem, ismerkedne ?
üdvözlettel Hapsy

üdvözlettel Hapsy
Sziasztok. Somogy megyei (Kaposvár) nemfüggelten normális 30 éves pasi hölgyek, vagy párok társaságát keresi napközbeni találkozásokra. Elsősorban, Somogy, Baranya megyéből. email: kaposvarifiu@freemail.hu
Szia!
Ha borsod környékén élő negyven körüli FÉRFI vagy, és szeretnél beszállni egy intelligens, diszkrét, 40-es párhoz harmadiknak,
írj nekünk magadról pár mondatot, és azt, hogy mit szeretnél, és mit nem szeretnél velünk kipróbálni! Mi tabu számodra egy ilyen felállásban!
Érdekelne: korod, adataid, hol laksz, mit csinálsz, van-e párod... stb...
Lehetőleg fénykép is legyen a leveledben, így meggyorsítanánk az ismerkedést.
infermiere kukac freemail.hu
Ha borsod környékén élő negyven körüli FÉRFI vagy, és szeretnél beszállni egy intelligens, diszkrét, 40-es párhoz harmadiknak,
írj nekünk magadról pár mondatot, és azt, hogy mit szeretnél, és mit nem szeretnél velünk kipróbálni! Mi tabu számodra egy ilyen felállásban!
Érdekelne: korod, adataid, hol laksz, mit csinálsz, van-e párod... stb...
Lehetőleg fénykép is legyen a leveledben, így meggyorsítanánk az ismerkedést.
infermiere kukac freemail.hu
Hölgyem, ismerkedne - Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
üdvözlettel Hapsy
üdvözlettel Hapsy
Hello. Borsodi lányt keresek. Bővebben: baszos30@postafiok.hu
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com

Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok! Péter vagyok,intelligens,ápolt férfi. Igényes , csinos hölgyeket keresek Baranyában vagy Tolnában akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves írj!
Üdv:
Péter
pedrodela@citromail.hu
Ui.: Képet küldök,ha szeretnéd!
Üdv:
Péter
pedrodela@citromail.hu
Ui.: Képet küldök,ha szeretnéd!
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
övenhez közeli férfivel?
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
övenhez közeli férfivel?
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
Sziasztok én párkapcsolatban élek már 3 éve de kikapcsolodás céljábbol baranyábol egy ápolt nöt keresek csakis sexre vagy néha egy két szép órára
email cimem .: tomikj2@freemail.hu ui.: fényképet várok és egy kis rövidke leírást

Helló!
Mi egy 40/39 pár vagyunk borsodból. Egy negyven
körüli pasit keresünk harmadiknak a környékünkön. Igényes, ápolt, de nem modell testalkatút. Bi nem akadály....
Fontos, ha írsz, írj magadról minél több infót. (kor, honnan, adataid, stb...) Van-e párod?
Mit szeretnél a hármasban? Mi izgat? Mi zavar? Mi a tabu számodra? Hogyan képzeled a talit (helyszín, milyen időszakban, mennyi időt lennél velünk)? Előny, ha küldesz képet is...(nem aktot, hanem a teljes alakról)
infermiere@freemail.hu
Ui: nem próbálkozásra....
Mi egy 40/39 pár vagyunk borsodból. Egy negyven

Fontos, ha írsz, írj magadról minél több infót. (kor, honnan, adataid, stb...) Van-e párod?
Mit szeretnél a hármasban? Mi izgat? Mi zavar? Mi a tabu számodra? Hogyan képzeled a talit (helyszín, milyen időszakban, mennyi időt lennél velünk)? Előny, ha küldesz képet is...(nem aktot, hanem a teljes alakról)
infermiere@freemail.hu
Ui: nem próbálkozásra....

48 éves szőke ,179 cm magas kékszemű jóképű mackó vagyok. Heti 2-3 alkalommal úszni járok. Keresek kifejezetten vékony csinos alacsony hölgyet 50éves korig, aki szintén szereti ezt a sportot.
A többit meglátjuk. IV. kerületieket várok. én sem vagyok független. írj.: swim.vidki61@gmail.com
A többit meglátjuk. IV. kerületieket várok. én sem vagyok független. írj.: swim.vidki61@gmail.com
Sziasztok!
Mi egy 20/28 éves Bp-i pár vagyunk, abszolut kezdők, de nagyon kíváncsiak..
4es hancúrhoz keresünk párokat, esetleg 3ashoz lányokat, bár ez utóbbi kezd lehetetlennek tűnni..
Egyenlőre párcserét nem szeretnénk, csak egymás előtti sexet, masztit.. A női bi fontos, de a pasim teljesen hetero..
Ha felkeltettük érdeklődéseteket, akkor írjatok email címünkre: harmasban03@freemail.hu
Addig is sziasztok!
Mi egy 20/28 éves Bp-i pár vagyunk, abszolut kezdők, de nagyon kíváncsiak..
4es hancúrhoz keresünk párokat, esetleg 3ashoz lányokat, bár ez utóbbi kezd lehetetlennek tűnni..
Egyenlőre párcserét nem szeretnénk, csak egymás előtti sexet, masztit.. A női bi fontos, de a pasim teljesen hetero..
Ha felkeltettük érdeklődéseteket, akkor írjatok email címünkre: harmasban03@freemail.hu
Addig is sziasztok!
sziasztok! 35 éves nem rossz pasi vagyok. bővebben beszéljünk msnen. cím: mclod01@hotmail.com
Sziasztok!
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Vas megyei hölgy vagy esetleg pár van?Én 36/183/79 nem független ffi vagyok!Diszkrét tabumentes laza kapcsit keresek!dik73@freemail.hu