Fiatal, jóképű srác keres keres barátokat, szimpátia esetén szexpartnert. Lányok, párok jelentkezését várom
pq11 néven megtaláltok a társkeresőben, ott képet is láthattok rólam.

pq11 néven megtaláltok a társkeresőben, ott képet is láthattok rólam.
Sziasztok!
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!Szeretem az análsexet is!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Ha érdekellek írj emailt.
Cimem:egysrac2683@citromail.hu
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!Szeretem az análsexet is!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Sziasztok! 175/85/54éves férfi párt, házas párt keres Hajdúszoboszló és környékén,kellemes kikapcsolódásra!
Hosszútávú,laza kapcsolatra keresek karcsú, ápolt és, egészséges diszkrét hölgyet (33 éves korig) Budapesten, kikapcsolódás, szex és egyéb célból. Nem független férfi 44 év 170 cm, kopasz. Téged is elhanyagolnak? ujfer@freemail.hu
Hello.Bp.i.34 éves pasi párral lánnyal ma este(Szombat) ismerkedne.
2in1 ill 3in1 járatós.
2in1 ill 3in1 járatós.
Sziasztok!
Ha érdekellek írj emailt
Ha érdekellek írj emailt
Olyan győri hölgyet keresek 18-40 év között aki egy 21 éves fiatal srácot keres kalandokra. Nem baj ha foglalt vagy, a lényeg h izgasson a fiatalság...
180 cm vagyok, 70 kg, sportos, barna haj, szem. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj

180 cm vagyok, 70 kg, sportos, barna haj, szem. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj

párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, Bp, és Pest megyében. ápolt, igényes 22 éves srác vagyok. képeket találtok itt a gg-en. belső leveleket várok.
Sziasztok!Heves-megyei francia kedvelő hölgyet keresnék!
Sziasztok.Borsodi fiu szivesen beszálna párokhoz,vagy lányokkal ismiznék csak is a sex kedvéért.Szgk van és ha nagyon muszály helyet is tudok biztositani,disztrécio FONTOS.Már elég unalmas,hogy sosincs jelentkezö.
msn és mail cimem:
faszi25@hotmail.com
msn és mail cimem:
faszi25@hotmail.com
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Üdv
Attila
Sziasztok!
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Sziasztok!
Nem független 26 éves 184/82 barna rövid hajú barna szemű kanizsai srác vagyok lányokat párokat keresek közös sexelés céljából hosszútávra!!Imádok nyalni és ujjazni és jó is csinálom!Ha megtetszettem irj:egysrac2683@citromail.hu
Nem független 26 éves 184/82 barna rövid hajú barna szemű kanizsai srác vagyok lányokat párokat keresek közös sexelés céljából hosszútávra!!Imádok nyalni és ujjazni és jó is csinálom!Ha megtetszettem irj:egysrac2683@citromail.hu
Sziasztok!
Kecskeméten keresek vékony csajszit, barátságon alapuló kapcsira én 33é nemfüggetlen ffi
182/82/33 17/5 paraméterekkel rendelkező pasiként keresek hölgyet vagy egy párt, aki szívesen venné csatlakozásomat kizárólag a hölgy örömére. Tartós kapcsolatot keresek, folyamatosan építve a bizalmat az alapoktól. Azaz először akár csak néző is lennék. Szabadidőm napközben van, ezért csak akkor írjatok, ha nektek nem okoz gondot a nappali világosság
mail/msn: galippo@citromail.hu
mail/msn: galippo@citromail.hu
Sziasztok!
sziaztok laza kapcsolatra vágyom akár hoszú távon heves borsodbol sms06303718155 msn balintka01@vipmail.hu
sziaztok laza kapcsolatra vágyom akár hoszú távon heves borsodbol sms06303718155 msn balintka01@vipmail.hu
sziasztok csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy elhanyagolt lányok asszonyok keressenek heves megyéből