Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet vagy hetero/biszex férfitagú házaspárt (35-50 év között) keresek, akár mindkettőjük örömére! Pest megyei, enyhe biszex érdeklődésű (kíváncsi hetero), nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok! Ápoltság és diszkréció fontos!
Válaszlevelet kizárólag az e-mail címemre várok! sony309@gmail.com
Válaszlevelet kizárólag az e-mail címemre várok! sony309@gmail.com
Sziasztok Ma(18) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.
Sziasztok Szerda(14.) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.

Nyitottnak, őszintének es barátságosnak tartom magam Szeretem az eletet es szeretem élni az eletet, es elvezni annak legszebb pillanatait. Jelenleg kulfoldon elek, de gyakran jarok haza.Olyan Lanyt keresek akivel minden rendszeres hazamenetelemkor kicsit el tudnank szorakozni. 28 evesen ugy erzem, hogy meg fele annyit sem probaltam ki szex teren mint amire vagyom, es ezt most probalom potolni. Ezert keresek egy titkos intim kapcsolatot Aki megértő, és szinten vágyik egy olyan kapcsolatra ahol a testiség az alap de baratkent tekintunk egymasra. Kis vidámság jó beszélgetések meghitt pillanatok és örült szeretkezések. ha benne vagy,jelentkezz
. Ápolt vagyok, és igényes magamra és a környezetemre is. Nyugottan olvasd el az adatlapom ott is kapsz nemi infot rolam
Írj !!!

Lányok, asszonyok!
Elhanyagolt férj keresi szeretőjét Tolna, Somogy, Baranya megyéből!
Fő a diszkréció!
Elhanyagolt férj keresi szeretőjét Tolna, Somogy, Baranya megyéből!
Fő a diszkréció!

Sziasztok Szerda(14.) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.

Sziasztok! Rendszeres szexkapcsolatra keresek Hölgyet, 49 éves, magas, átlagos alkatú, karakteres budapesti férfi. Borotvált, egészséges, kulturált hölgypartnert keresek. Lakásom van. Itt megnézhetsz! Nem baj ha van valakid, diszkréciót garantálom és elvárom én is.
erosyum@gmail.com

erosyum@gmail.com
Sziasztok! Nem független 26 éves srác vagyok !Szegeden keresem szeretőmet.Kocsi van. almasszosz@hotmail.com
Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Ismerkednék bevállalós budapesti nővel akár 50 felett is, ha lehet éjszakára is maradok. Búvóhelyet biztosítsál. 47 éves, 180cm magas,ápolt, független pasi vagyok. ( via.estates.co@gmail.com )
Fazonos vagy természetes - szőrös puncis hölggyel szeretnék ismerkedni hosszú távra, tartalmas, laza kapcsolatra. Egy jóképű, ápolt, igényes és értelmes, fiatal, potens pasi vagyok.
sziasztok.Szabolcs megye egy esti közös kényeztetés.!!!!
ismerkednék bevállalos lánnyal v párral aki szereti ha pl 2fiu dugja zoliegom@hotmail.hu
Sziasztok!Maszti és puncimániás hetero fiúval megismerkednék,olyannal akit nagyon felizgatnak az amatőr szexfilmek,nagyon szeret masztizni,nem szégyenlős,van esti szabadideje.Én fiatal pestmegyei,hellyel rendelkező srác vagyok!Írj bátran!
sziasztok ! keszkemeti 50-es nos hapsiholgyet keres ,kor alkat nem szamit!!
Sziasztok! 50-es Bpesti nös pasi hölgyet keres,alkat nem számit szeresd ha alaposan kinyalnak.
Kedves Terev -ék!
Kíváncsiskodom csupán, hogy sikerült a múltkor hirdetett szerda?
Remélem jól!
(Ez egy válasz Terev üzenetére (2011. 11. 01. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 01. kedd 12:22
Kíváncsiskodom csupán, hogy sikerült a múltkor hirdetett szerda?

Sziasztok!
Budapesti 29/33 éves átlagos kultúrált összeszokott (16 éve) (házas)pár vagyunk.
Holnap, azaz 2011. november 2. szerda estére 19-20 órától (addig, amíg jól érezzük egymást
) keresünk hasonló pasit harmadiknak, esetleg párt.
Helyünk van.
Nem vagyunk teljesen kezdők (de azért profik sem) a témában - korábbi tartós "házibarátunk" megnősült, és azóta "szent" életet él. :( Más nem nagyon fordult meg az ágyunkban.
Együttléteinkre és várakozásainkra nem igazán a "dugják meg a feleségem", hanem inkább a "hárman párban" jellemző, vagyis a cserélgetés és elkülönülés helyett jobban kedveljük a közösséget és összebújást. Nincs megszokott koreográfia és mikor-kivel-mit-hogyan elvárás sem, véleményünk szerint az adott pillanat adja a legjobb helyzete(ke)t, amiket nem bírálunk felül elvekkel.
Bár elsősorban a szex miatt szeretnénk találkozni, az éjszakát az aktus(ok) előtt-mellett-között sok (elő)játékkal, kis pihenéssel (például borozgatás) tarkítva szeretnénk eltölteni.
Amit kérünk:
- légy intelligens, ápolt, higiénikus, maradéktalanul(!) egészséges - tőlünk is ezt várhatod
- légy diszkrét - mi is azok vagyunk
- légy határozott - mi elsősorban "beszállót" keresünk adott időpontra, nem levelez(get)ni, még kevésbé hoppon maradni akarunk
- légy udvarias - mi is tisztelettel fordulunk Feléd
- légy megbízható - amit megbeszélünk, mi is pontosan betartjuk és számítunk rá(d)
- légy borotvált az arcodon és az intim helyeken is - mi is így szeretjük
- legyen Nálad elegendő óvszer - Te tudod, milyet szeretsz, nekünk az a lényeg, hogy védekezzünk
Ami NEM számít:
- mennyire vagy kezdő vagy gátlásos - merj belekezdeni, a többit megoldjuk
- milyen a testalkatod - 65-95 kg között bármi rendben
- mekkora az intim méreted - minden nem-extrém rendben
- hetero- vagy biszexuális vagy - részünkről enyhe (kéz, orál, más nem) bi belefér, de nem feltétel vagy elvárás
Ha úgy érzed, ezekben partner lennél, kérjük, írj privát üzenetet képpel.
Minden - három sornál hosszabb (tehát hasonlóan bemutatkozós) és képes - üzenetet elolvasunk és válaszolunk rá.
Köszönjük!
DG
Budapesti 29/33 éves átlagos kultúrált összeszokott (16 éve) (házas)pár vagyunk.
Holnap, azaz 2011. november 2. szerda estére 19-20 órától (addig, amíg jól érezzük egymást

Helyünk van.
Nem vagyunk teljesen kezdők (de azért profik sem) a témában - korábbi tartós "házibarátunk" megnősült, és azóta "szent" életet él. :( Más nem nagyon fordult meg az ágyunkban.
Együttléteinkre és várakozásainkra nem igazán a "dugják meg a feleségem", hanem inkább a "hárman párban" jellemző, vagyis a cserélgetés és elkülönülés helyett jobban kedveljük a közösséget és összebújást. Nincs megszokott koreográfia és mikor-kivel-mit-hogyan elvárás sem, véleményünk szerint az adott pillanat adja a legjobb helyzete(ke)t, amiket nem bírálunk felül elvekkel.
Bár elsősorban a szex miatt szeretnénk találkozni, az éjszakát az aktus(ok) előtt-mellett-között sok (elő)játékkal, kis pihenéssel (például borozgatás) tarkítva szeretnénk eltölteni.
Amit kérünk:
- légy intelligens, ápolt, higiénikus, maradéktalanul(!) egészséges - tőlünk is ezt várhatod
- légy diszkrét - mi is azok vagyunk
- légy határozott - mi elsősorban "beszállót" keresünk adott időpontra, nem levelez(get)ni, még kevésbé hoppon maradni akarunk
- légy udvarias - mi is tisztelettel fordulunk Feléd
- légy megbízható - amit megbeszélünk, mi is pontosan betartjuk és számítunk rá(d)
- légy borotvált az arcodon és az intim helyeken is - mi is így szeretjük
- legyen Nálad elegendő óvszer - Te tudod, milyet szeretsz, nekünk az a lényeg, hogy védekezzünk
Ami NEM számít:
- mennyire vagy kezdő vagy gátlásos - merj belekezdeni, a többit megoldjuk

- milyen a testalkatod - 65-95 kg között bármi rendben
- mekkora az intim méreted - minden nem-extrém rendben
- hetero- vagy biszexuális vagy - részünkről enyhe (kéz, orál, más nem) bi belefér, de nem feltétel vagy elvárás
Ha úgy érzed, ezekben partner lennél, kérjük, írj privát üzenetet képpel.
Minden - három sornál hosszabb (tehát hasonlóan bemutatkozós) és képes - üzenetet elolvasunk és válaszolunk rá.
Köszönjük!
DG
Sziasztok!
Dél-Pesten,vagy Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék,vagy hölgyet! 35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten mindig napközben ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten. vagy a biggunes@gmail.com on.
Sziasztok!
Dél-Pesten,vagy Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék,vagy hölgyet! 35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten mindig napközben ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten. vagy a biggunes@gmail.com on.
Sziasztok!
Sziasztok!
29 éves debreceni srác vagyok. Szeretem kényeztetni a hölgyeket. Diszkrét kapcsolat céljából ismerkednék hölgyekkel. Lehetsz nem független is. Diszkréció adott és elvárt. Helyem néha van, de úgyis megoldjuk
Ha szeretnél ismerkedni, írj privit, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com
29 éves debreceni srác vagyok. Szeretem kényeztetni a hölgyeket. Diszkrét kapcsolat céljából ismerkednék hölgyekkel. Lehetsz nem független is. Diszkréció adott és elvárt. Helyem néha van, de úgyis megoldjuk

Ha szeretnél ismerkedni, írj privit, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com
Sziasztok!
Dél-Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék.35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten minden délelőtt ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten.
Sziasztok!
Dél-Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék.35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten minden délelőtt ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten.
Sziasztok!