Nem függetlenek diszkrét társkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 676 677 678 679 680 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#805   2012. 02. 23. csütörtök 21:19
menen1 menen1
Sziasztok!Győri pasi keresi normális ,aranyos,hölgy,pár,partner ismeretségét!
Nézd meg az adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s vágyaimat.
További kellemes időtöltést mindenkinek!!
#804   2012. 02. 23. csütörtök 18:36
X Törölt felhasználó (740725)
Sziasztok !
Ma vagy holnap éjszakára
partnert keresek egy hölgy személyében, vagy
párhoz beszállnék, a hölgy kényeztetésére.
Nkálló és környékén.
Helyet sajna nem tudok biztosítani,
csak az írjon, aki fogadni tud.
Belső levél, vagy : makmarci34@freemail.hu
Diszkréció alap !!!
finom
#803   2012. 02. 23. csütörtök 09:51
X Törölt felhasználó (76919)
Két budapesti, 43 éves ffi. (180 cm, 100 kg) keres 25-45 év közötti budapesti/Pest megyei hölgyet holnap estére! Étel, ital, beszélgetés, semmi sem kötelező alapon! Ápoltság és diszkréció!!!
email: sony309@gmail.com
#802   2012. 02. 13. hétfő 17:18
X Törölt felhasználó (743242)
bi párhoz csatlakoznék esetleg hatalmas csikloju hölgyet keresek fejér-pest megye
#801   2012. 02. 13. hétfő 10:10
X Törölt felhasználó (329382)
Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
#800   2012. 02. 11. szombat 10:02
X Törölt felhasználó (835825)
Debreceni, 37 éves, 172/90, barna hajú és szemű, diplomás, nem független férfi laza, titkos kapcsolatot keres debreceni hölgy személyében.
email:covance@citromail.hu
msn: covance1@citromail.hu
#799   2012. 02. 10. péntek 14:09
natan12 natan12
Fiatal pestmegyei lány keres ma estére fiatal szűz,tapasztalatlan fiút,telszámmal írj!
#798   2012. 02. 10. péntek 11:40
tutiko tutiko
Sziasztok lányok, asszonyok! Én egy nyíregyházi 34 éves egyedülálló férfi vagyok! Szívesen kényeztetnék hölgyeket akik vágynak egy kis izgalomra! Nagyobb intim méretem biztosan tetszene nektek amit szeretek élvezettel használni ! csontosg77@gmail.com
#797   2012. 02. 08. szerda 14:49
Gaborka82 Gaborka82
Sziasztok!

29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok. Alkalmi kapcsolat, tartós kapcsolat, barátság céljából hölgyekkel ismerkednék.
Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Fontos számomra, hogy a partnerem élvezze a szexet.
Helyem van.
Az se baj, ha foglalt vagy, diszkrét vagyok.
Képeket a társkereső adatlapomon találsz.
Írhatsz belső levelet, vagy email/msn: vafer.rex@gmail.com
#796   2012. 02. 08. szerda 14:03
X Törölt felhasználó (732236)
Sziasztok! Békéscsabán és környékén keresek partnert. 50 éves, nem független férfi vagyok.
#795   2012. 02. 08. szerda 13:20
maxxximusx maxxximusx
Sziasztok!
30 éves kaposvári srác vagyok. Hétfőn (2012.02.13.) Pécsen leszek. Szeretnék találkozni egy belevaló hölggyel, aki benne lenne egy kölcsönös kényeztetésben! Heti rendszerességgel tartózkodok Pécsen! Mindenbe benne vagyok! smile
Email: maxxximusx@gmail.com
#794   2012. 02. 08. szerda 12:53
X Törölt felhasználó (787911)
Érzéki hölgyet kényeztetnék! 182/84/35 kreol pasi vagyok.
mail: galippo@citromail.hu
#793   2012. 02. 08. szerda 12:15
X Törölt felhasználó (76919)
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet vagy biszex férfitagú házaspárt (35-50 év között) keresek!
Pest megyei, enyhe biszex érdeklődésű (kíváncsi hetero), nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok! Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
#792   2012. 02. 06. hétfő 19:37
X Törölt felhasználó (740725)
Sziasztok !
Holnap délutánra
partnert keresek egy hölgy személyében, vagy
párhoz beszállnék, a hölgy kényeztetésére.
Nkálló és környékén.
Helyet sajna nem tudok biztosítani,
csak az írjon, aki fogadni tud.
Belső levél, vagy : makmarci34@freemail.hu
kacsint finom
#791   2012. 02. 06. hétfő 11:57
Gaborka82 Gaborka82
Sziasztok!

29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok. Alkalmi kapcsolat, tartós kapcsolat, barátság céljából hölgyekkel ismerkednék.
Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Fontos számomra, hogy a partnerem élvezze a szexet.
Helyem van.
Írhatsz belső levelet, vagy emailt ide: vafer.rex@gmail.com
#790   2012. 02. 05. vasárnap 16:58
beluska78 beluska78
32 éves, duci , elhanyagolt férj vagyok, hölgyekkel ismerkednék tolna, somogy, baranya megyéből.
#789   2012. 02. 05. vasárnap 16:46
X Törölt felhasználó (811385)
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti Hetero Női partnerem. Hellyel nem rendelkezem.
#788   2012. 02. 04. szombat 10:50
X Törölt felhasználó (834857)
Hölgy partner jelentkezését várom egy olyan éjszakára, amikor megbeszéljük, hol és mikor találkozunk, majd a helyszínen azonnal hevesen egymásnak esünk! úgy, hogy még a másik nevét sem tudjuk! akit érdekel ilyen kaland, írjon! kortól, testalkattól, hajszíntől, mindentől függetlenül, nincs konkrét elvárásom!
#787   2012. 02. 03. péntek 12:21
Gaborka82 Gaborka82
Sziasztok!

Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Helyem van.
Írhatsz belső levelet, vagy emailt ide: vafer.rex@gmail.com
#786   2012. 02. 02. csütörtök 22:40
HATHOR HATHOR
35-től Ismerkednék Barátkoznék Igényes Intelligens Budapesti vagy Környéki Biszex Házaspárral!!
Közös Programok: Strandolás Nyaralás Szaunázás Nudizás és Szimpátia esetén Szex is Mindenki Örömére!
Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!

... 676 677 678 679 680 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sigma76 Sigma76
Nyitás ideje: 2009. 10. 08. csütörtök
Üzenetek: 14345db
Utolsó üzenet: ma 08:46

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!