Sziasztok!
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Lehetsz foglalt, diszkrét vagyok!
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Lehetsz foglalt, diszkrét vagyok!
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
Bp-i 44 éves, 184 cm /74 kg / 20 cm házas, intelligens, ápolt férfi hosszú távra szexkapcsolatot keres, esetleg párokhoz is betársulna.
Bp-i 40 éves, 184 cm /74 kg / 20 cm házas, értelmiségi, ápolt férfi hosszú távra szexkapcsolatot keres. Ok: az otthoni szex fantasztikus, de kevés. Anyagiak kizárva. (mrxy01@freemail.hu)
Sziasztok nem független pasit keresünk 3as játékokra.ne feled valamit valamiért.
Szeximádó hölgyet kényeztetnék, kor, alkat nem számít, csak az a lényeg, hogy nagyokat élvezzünk
Szeretnék jókat, és hosszan szeretkezni, nagyokat élvezni, miután te legalább kétszer már élveztél! Nagyon szeretem a borotvált, nedves punci ízét, de azt még jobban, ha spriccelve élvezel, és ahogy a meleg nedved folyik a hasamon, vagy a számba spricceled! Alkalmanként a szép borotvált farokkal is elszórakozom. Keresem azt a partnert, vagy partnereket, akiknek a szexben határtalan a fantáziájuk, és szeretik a segéd eszközöket is.
Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz
Sziasztok!
29 éves budapesti férfi vagyok és olyan társakat keresek akikkel közös erotikus programokat lehet szervezni. Csak komoly jelentkezőket várok , akik találkozni is mernek. Párt , lányt hosszú távra..
29 éves budapesti férfi vagyok és olyan társakat keresek akikkel közös erotikus programokat lehet szervezni. Csak komoly jelentkezőket várok , akik találkozni is mernek. Párt , lányt hosszú távra..
Sziasztok
Fiatal hölgyet, hölgyeket keresek hétközbeni hajókázásra a Dunán, esetleg erotikus fotózással egybekötve
...természetesen kölcsönös szimpátia esetén ?!
Mottó:Mindent szabad,de semmi sem kötelező !
Ha van kérdésed vagy ötleted...írj privit !

Fiatal hölgyet, hölgyeket keresek hétközbeni hajókázásra a Dunán, esetleg erotikus fotózással egybekötve

Mottó:Mindent szabad,de semmi sem kötelező !
Ha van kérdésed vagy ötleted...írj privit !
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek szimpátián alapuló, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
Sziasztok.Komárom-Esztergom megyéböl keresem partnerem a héten.Irj üzit,ha érdekel normális,igényes,nemfüggetlen srác!
Sziasztok. 34é Bp. jófej ápolt önmagára igényes pasi keresi hölgy vagy pár társaságát. Klubbon kívüli ismerkedésről is lehet szó. Ha úgy gondolod írj e-mailt, amit szívesen fogadok, ott fotót is cserélhetünk. " " Szerdára " még nincs partnerem
Szép napot mindenkinek...
pit001@vipmail.hu

pit001@vipmail.hu
Intelligens, figyelmes, potens masszőrsrác csini Lányt, vagy Hölgyet kényeztetne erotikus masszázsával
Nyalni is tudok és szeretek
Email: josy1000@citromail.hu

Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Baja
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Baja
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Baranyából-Somogyból-Tolnából ismerkednék lánnyal esetleg kezdő párral kizárólag hosszú távra, barátságon alapuló kapcsolat céljából.. 30-as kezdő pasi vagyok . Privát levelet várok:Köszönöm!
Nőnemű egyedet keresek. Bárki írhat( még párok is). Jelszó: Minél szokatlanabb, annál jobb!!!
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek szimpátián alapuló, laza, hosszútávú kapcsolatra!
172/100/39 barna haj és szem.
Dunavecse, Dunaújváros környékén hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra.
Esetleg A Köki-Kunszentmiklósi vonalon....
Minden levélre válaszolok.
kukucs69@hotmail.com
Dunavecse, Dunaújváros környékén hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra.
Esetleg A Köki-Kunszentmiklósi vonalon....
Minden levélre válaszolok.
kukucs69@hotmail.com
Olyan férjes asszonyt keresek, aki mellbimbójának izgatásától is már eléri az orgazmust.
hello
lányt keresünk közös programokhoz, mint fürdőzés kirándulás és jo lenne ha meg lenne a közös szimpátia 3as gabalyodáshoz
lányt keresünk közös programokhoz, mint fürdőzés kirándulás és jo lenne ha meg lenne a közös szimpátia 3as gabalyodáshoz