Sziasztok, nem fuggetlen baranyai srac parokat,lanyokat, nem fuggetlen noket keres diszkret kapcsolatra.36 eves helyes srac vagyok es kulturalt.
Minden jóra keresek partnert!
Bács megyében leginkább
25 éves sárc vagyok, vidim elég sok mindent elárul!
Bács megyében leginkább
25 éves sárc vagyok, vidim elég sok mindent elárul!

Sziasztok!
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Helyem van.
Kaposvári bevállalós csaj titkos partnert keres, lehet az akár rövidke "autós"kaland, nálad eltöltött órák, októbertől saját helyszínem is lesz.
Sziasztok, paksi vagy környéki nőkkel,párokkal ismerkednék.
Sziasztok, Tolna megyei hölgyek/párok diszkrét társaságát keresem.
Baja és Kalocsa környéke is elérhető még számomra.
várom minden kedves hölgy levelét ...
Baja és Kalocsa környéke is elérhető még számomra.
várom minden kedves hölgy levelét ...

Sziasztok Keddre keresnék partnert magamnak Baranyából!
szia
mi egy bi pár vagyunk és keresünk egy fiút ma estere csak fiú - fiú játékra én csak nézem
gyere.kozenk.info@gmail.com varjuk a válásod ha érdekel
Szabolcs
mi egy bi pár vagyunk és keresünk egy fiút ma estere csak fiú - fiú játékra én csak nézem
gyere.kozenk.info@gmail.com varjuk a válásod ha érdekel
Szabolcs
Két fiatal jó bi pasi keres ma estére Debrecenből és (ha utazni tudsz) Nyíregyházáról valamint környékéről szintén jó HETERO/BI srácot DISZKRÉT, TITKOS óriási élvezésre! Természetesen csaj és pár is lehet, de nem az udvarolgatás, romantikázás a cél! Olyat máskor szoktunk.
Hely Debrecenben van. GAY KIZÁRVA!!! CSAK SZEX!!! Nem kérdezősködni, mellébeszélni, tétovázni, stb.akarunk. Jössz, kivesszük, élvezünk több menetben, és kész!
Kizáró okok: túlsúly, mikropénisz, ápolatlanság, igénytelenség. Ránk egyik sem jellemző, így cserébe is elvárjuk!
Képpel ellátott bemutatkozó e-mail-ek ide jöhetnek: szamosfalvyt@freemail.hu
Hely Debrecenben van. GAY KIZÁRVA!!! CSAK SZEX!!! Nem kérdezősködni, mellébeszélni, tétovázni, stb.akarunk. Jössz, kivesszük, élvezünk több menetben, és kész!

Kizáró okok: túlsúly, mikropénisz, ápolatlanság, igénytelenség. Ránk egyik sem jellemző, így cserébe is elvárjuk!
Képpel ellátott bemutatkozó e-mail-ek ide jöhetnek: szamosfalvyt@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves, független, debreceni pasiként elhanyagolt hölgyek szeretője lennék.
Helyem van.
29 éves, független, debreceni pasiként elhanyagolt hölgyek szeretője lennék.
Helyem van.
Holnap Pesten keresek sex partnert 7:00-tól
mark20kovacs@gmail.com
mark20kovacs@gmail.com
Nyéki tonál csütörtökön nudizás 12 től!!!4es km könél jobbra Tiszaujváros felé haladva!
Sziasztok!!Pápa környékéröl keresnék hölgyet!!
Szia. MA estére kedves lányt, párt, keresek kellemes kikapcsolódáshoz, közös vacsi, éjszakai fürdő http://www.demjengyogytermal.hu/ esetleg ha érdekel várom leveled.... pit001@vipmail.hu további szép napot.....
Sziasztok szeptember 8.ára keresek hölgyet vagy esetleg párt kikhez a hölgy örömére társulhatnék.
Képek az adatlapon. Belső üzit szeretnék. Kecskemét melletti 27 éves srác vagyok
Képek az adatlapon. Belső üzit szeretnék. Kecskemét melletti 27 éves srác vagyok
35
Sziasztok!Bpesti hölgy diszkrét partnere lennék 60ig,anyagiaktól mentesen.+5 éves igényes pasi vagyok.
Szexi hölgyet keresek egy titkos kalandhoz, amely nem csak szexről szól.
Nekem nagyon fontosak a belső értékek, amihez őszinte, intelligens partnernkell. Egy igazi nő, akit tartalmas, szenvedélyes szeretkezésre hívok. Házasságban élek, ezért olyan hölgy jelentkezését várom, aki szintén tudja, hogy mik a korlátai és egyben a szépségei egy ilyen kapcsolatnak.
Szeretem a lágy, simogatós hosszú szeretkezéseket, és a vad, őrjítő vággyal megélt szex-csatákat is. A legjobban viszont az inspirál, mikor érzem a partnerem lüktetését, mikor a reakciói irányítják mozdulataimat, ahogy összeolvadva lüktetésünk eggyé válik.
… mögötted állok. Te nem fordulsz meg, de érzem szíved gyors dobogását, ahogy vérnyomásod megemelkedik. Lágyan megérintem a válladat, amitől összerezzensz és a bőrödön is érzem a vágyakozást és szinte húznál magaddal szavak nélkül. Lágyan félrehúzom a hajad és apró csókot lehelek a vállgödrödbe. Aurád illata megszédít, ahogy átkarollak, és sima válladat csókolgatom. Érzem, melleid megfeszülnek és légzésed is felgyorsul …
playful_p@freemail.hu
Nekem nagyon fontosak a belső értékek, amihez őszinte, intelligens partnernkell. Egy igazi nő, akit tartalmas, szenvedélyes szeretkezésre hívok. Házasságban élek, ezért olyan hölgy jelentkezését várom, aki szintén tudja, hogy mik a korlátai és egyben a szépségei egy ilyen kapcsolatnak.
Szeretem a lágy, simogatós hosszú szeretkezéseket, és a vad, őrjítő vággyal megélt szex-csatákat is. A legjobban viszont az inspirál, mikor érzem a partnerem lüktetését, mikor a reakciói irányítják mozdulataimat, ahogy összeolvadva lüktetésünk eggyé válik.
… mögötted állok. Te nem fordulsz meg, de érzem szíved gyors dobogását, ahogy vérnyomásod megemelkedik. Lágyan megérintem a válladat, amitől összerezzensz és a bőrödön is érzem a vágyakozást és szinte húznál magaddal szavak nélkül. Lágyan félrehúzom a hajad és apró csókot lehelek a vállgödrödbe. Aurád illata megszédít, ahogy átkarollak, és sima válladat csókolgatom. Érzem, melleid megfeszülnek és légzésed is felgyorsul …
playful_p@freemail.hu
Hy,
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!
Jó neked!