Sziasztok!
Teszek egy próbát, hátha: harnincas, ápolt, igényes és nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgy partnert, de most kicsit megvariálva a klasszikus "keressünk egy bérelhető búvóhelyet vagy találkozzunk egymásnál" formulát.
Egy elég nagy pénzintézet központjában dolgozok, ahol a több ezer munkavállalóból hátha szintén fent van valaki itt.
Ha hölgy vagy, vagy egy pár hölgy tagja, és izgalmasnak találnád a rendszeres munkahelyi szexet, írj rám! Mivel itt nem akarom kiadni a munkáltató nevét, azt privátban egyeztessük, hogy ki hol dolgozik, és ha match-elünk, akkor élőben megihatunk egy kávét (akár kis itteni ismerkedés, képcsere után) és szimpátia esetén keresünk jó kis helyeket, ahol hétköznapokon kényeztethetjük egymást rendszeresen!
Teszek egy próbát, hátha: harnincas, ápolt, igényes és nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgy partnert, de most kicsit megvariálva a klasszikus "keressünk egy bérelhető búvóhelyet vagy találkozzunk egymásnál" formulát.
Egy elég nagy pénzintézet központjában dolgozok, ahol a több ezer munkavállalóból hátha szintén fent van valaki itt.
Ha hölgy vagy, vagy egy pár hölgy tagja, és izgalmasnak találnád a rendszeres munkahelyi szexet, írj rám! Mivel itt nem akarom kiadni a munkáltató nevét, azt privátban egyeztessük, hogy ki hol dolgozik, és ha match-elünk, akkor élőben megihatunk egy kávét (akár kis itteni ismerkedés, képcsere után) és szimpátia esetén keresünk jó kis helyeket, ahol hétköznapokon kényeztethetjük egymást rendszeresen!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny
Helyem van, nagyobb méret előny
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Egy kellemes pipa, nálam Neked

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Valaki ?
Írj ha érdekel
Valaki ?
Kecskeméten keresek elhanyagolt vagy kalandra vágyó hölgyet akivel lehetne havonta 1x-2x talizni és transporterben szexelni!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, független és diszkrét férfi örömmel fogadna párt vagy magányos Hölgyet ma / holnap, délután/este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít! Minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
A.
Sziasztok nem független ként keresek kapcsolatot 50 felettivel és heteró hölgyel,Akár vakrandi is
Sziasztok ! Szolnoki csinos nőt keresek diszkrét és finom kapcsolatra! Normális 50-es magyar férfiként keresek!
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
A.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
A.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Hétfő este lett a vasárnapból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 17:44
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.