Sziasztok"Szombatra 11.03-ra,estére keresünk Bp-i lányt párt.
33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
SZERDÁN szeretnék egy kedves nővel találkozni Pesten, akit nagyon megpuszilgatnék....ha engedné...
nem baj ha nem vagy független...Sőt!
belső levelet szeretnék kérni...

belső levelet szeretnék kérni...

sziasztok!!ma este laza szextali hölgyek csajok anyukák párok
???Vas megye!!35 éves pasi vagyok
sziasztok!!ma este laza szextali hölgyek csajok anyukák párok
06202860642 sms
06202860642 sms
Titkos ,biztonságos sok szeretet-élményt adó kapcsolatra vágytok egy férfival?
50-es az élet minden területén aktívan élő nagyon sok szeretet adó férfi vagyok.
Tőlem azt kapod-kapjátok amit szeretnétek.Főleg biztonságot ,diszkréciót.
Nem egy alkalmi kapcsolatot szeretnék,hanem tartós barátotok-házibarátotok,bizalmasotok lennék.
50-es az élet minden területén aktívan élő nagyon sok szeretet adó férfi vagyok.
Tőlem azt kapod-kapjátok amit szeretnétek.Főleg biztonságot ,diszkréciót.
Nem egy alkalmi kapcsolatot szeretnék,hanem tartós barátotok-házibarátotok,bizalmasotok lennék.
Sziasztok!
34 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
34 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Sziasztok. barátnő (külön is) kényeztetne. nem bánnád meg. helyszín, diszkréció, szevedély, bevállalósság van! http://www.videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=JVxV8vHf&- nev=Dia (hirdetésnél), http://www.videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=TnTtE5EN&- nev=Lia (hirdetésnél képek vannak)
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresem hosszú távú kedvesem!
185/85 ápolt, 40 éves pasi vagyok, ja és szeretek előtte és utána is beszélgetni!
)
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, amennyiben Ők is hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak.
email:macko99@freemail.hu
Pacsi:Macy
Budapesten és környékén keresem hosszú távú kedvesem!
185/85 ápolt, 40 éves pasi vagyok, ja és szeretek előtte és utána is beszélgetni!

Párokhoz is szívesen csatlakoznék, amennyiben Ők is hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak.
email:macko99@freemail.hu
Pacsi:Macy
Sziasztok!
Szexpartner nekem mai nap estére: adatlap alapján.???
Belső üzi.
Szexpartner nekem mai nap estére: adatlap alapján.???
Belső üzi.

Sziasztok. Budapesti nem független pasi vagyok, sokat utazom az orszagban es rugalmas időm miatt főként napközben tudom megoldani a talalkozásokat. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. Nem egy alkalmas kapcsat érdekel, ha komolyan gondolod, és nemmfüggetllen nő vagy, ismerjük meg egymást és töltsünk egymással boldog órákat. FOntos hogy ne csak a szexben legyünk jól el, hanem tudjunk is egymással beszélgetni lazán. Továbbiak privát levélben, mindenkinek igyekszem válaszolni, ha veszed az időt hogy irsz, én is viszonzom.
Sziasztok. Budapesti nem független pasi vagyok, sokat utazom az orszagban es rugalmas időm miatt főként napközben tudom megoldani a talalkozásokat. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. Nem egy alkalmas kapcsat érdekel, ha komolyan gondolod, és nemmfüggetllen nő vagy, ismerjük meg egymást és töltsünk egymással boldog órákat. FOntos hogy ne csak a szexben legyünk jól el, hanem tudjunk is egymással beszélgetni lazán. Továbbiak privát levélben, mindenkinek igyekszem válaszolni, ha veszed az időt hogy irsz, én is viszonzom.
Sziasztok, ma este csatlakoznek parokhoz holgyekhez, Pecs es kornyekerol keresk.Irjatok belso uzenetet.
Ma este 19-órától valaki a XVI XIV kerület környékérő ismerkedésre meg minden jóra?
Elhanyagolt hölgyeket keresek diszkrét szex kapcsolatra.Győr Csorna vonzáskörzetében.50-éves,mackós nem független szexet kedvelő férfi vagyok.
Nemfüggetlen hölgyeket kényeztetnék,körtol függetlenül.
MILF minden mennyiségben!!! Baranya
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
sziasztok szegeden sexmaniás lányokat hőlgyeket vagy diszkrét hőlgyet keresek kapcsolatra zsoltatoth@freemail.hu-ra irjatok
Anális, falloszos, orális kényeztetésre (oda-vissza), szerepjátékokra keresek partnereket. Bp. / Heves / Nógrád
50 é, átlagos testalkat, 18x5 cm
50 é, átlagos testalkat, 18x5 cm
Párok ,bi-sex pasik jelenkezését várom Bp-en ma este és holnap Du-tán ismerkedésre és másra.