Sziasztok !
Most pénteken (2024.09.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.09.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok!
Átlagos, értelmiségi férfiként Gyula környékén keresek kultúrált, diszkrét hölgyet. Ha úgy alakul, akár hosszabb távra is. További infók privát üzenetben.
Átlagos, értelmiségi férfiként Gyula környékén keresek kultúrált, diszkrét hölgyet. Ha úgy alakul, akár hosszabb távra is. További infók privát üzenetben.
Ma, holnap gabalyodás Révfülöpnél
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt diszkrét, akár rendszeres szexre. Sportos testalkatú férfi vagyok 18/4 intimmel, nem szeretem az 1 menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Harisnyafétisem van...
Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok Holnap gabajodás a Balaton közepén
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Egy kellemes diszkrét pipa, nálam Neked

Sziasztok. Ma ismerkednék Pécsen
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos, erotikát átlagnál jobban igénylő hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Pesten vastag farkú kanos srác a hétvégén ? Tali?
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, független és diszkrét férfi keres bi párt vagy magányos, erotikát átlagnál jobban igénylő hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Sziasztok ! Szolnoki csinos nővel ismerkednék akivel alkalmanként jó érezhetnénk egymást .Normális 50-es férfi vagyok. Várom leveled!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok!Keresem azt az extrém/perverz Lányt vagy Nőt aki eljátszana a szűz fenekemmel!Helyem van az nem akadály!Egész egyszerűen csak dugj meg felcsatolhatóval!Érezni szeretném a műfarkat magamban.Párok is szóba jöhetnek de csakis Női aktivitással!
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.