Nemfüggetlen hölgyeket kényeztetnék,körtol függetlenül.
Elhanyagolt hölgyeket keresek diszkrét szex kapcsolatra.Győr Csorna vonzáskörzetében.50-éves,mackós nem független szexet kedvelő férfi vagyok.
Ma este 19-órától valaki a XVI XIV kerület környékérő ismerkedésre meg minden jóra?
Sziasztok, ma este csatlakoznek parokhoz holgyekhez, Pecs es kornyekerol keresk.Irjatok belso uzenetet.
Sziasztok. Budapesti nem független pasi vagyok, sokat utazom az orszagban es rugalmas időm miatt főként napközben tudom megoldani a talalkozásokat. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. Nem egy alkalmas kapcsat érdekel, ha komolyan gondolod, és nemmfüggetllen nő vagy, ismerjük meg egymást és töltsünk egymással boldog órákat. FOntos hogy ne csak a szexben legyünk jól el, hanem tudjunk is egymással beszélgetni lazán. Továbbiak privát levélben, mindenkinek igyekszem válaszolni, ha veszed az időt hogy irsz, én is viszonzom.
Sziasztok. Budapesti nem független pasi vagyok, sokat utazom az orszagban es rugalmas időm miatt főként napközben tudom megoldani a talalkozásokat. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt. Nem egy alkalmas kapcsat érdekel, ha komolyan gondolod, és nemmfüggetllen nő vagy, ismerjük meg egymást és töltsünk egymással boldog órákat. FOntos hogy ne csak a szexben legyünk jól el, hanem tudjunk is egymással beszélgetni lazán. Továbbiak privát levélben, mindenkinek igyekszem válaszolni, ha veszed az időt hogy irsz, én is viszonzom.
Sziasztok!
Szexpartner nekem mai nap estére: adatlap alapján.???
Belső üzi.
Szexpartner nekem mai nap estére: adatlap alapján.???
Belső üzi.

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresem hosszú távú kedvesem!
185/85 ápolt, 40 éves pasi vagyok, ja és szeretek előtte és utána is beszélgetni!
)
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, amennyiben Ők is hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak.
email:macko99@freemail.hu
Pacsi:Macy
Budapesten és környékén keresem hosszú távú kedvesem!
185/85 ápolt, 40 éves pasi vagyok, ja és szeretek előtte és utána is beszélgetni!

Párokhoz is szívesen csatlakoznék, amennyiben Ők is hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak.
email:macko99@freemail.hu
Pacsi:Macy
Sziasztok. barátnő (külön is) kényeztetne. nem bánnád meg. helyszín, diszkréció, szevedély, bevállalósság van! http://www.videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=JVxV8vHf&- nev=Dia (hirdetésnél), http://www.videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=TnTtE5EN&- nev=Lia (hirdetésnél képek vannak)
Sziasztok!
34 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
34 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Titkos ,biztonságos sok szeretet-élményt adó kapcsolatra vágytok egy férfival?
50-es az élet minden területén aktívan élő nagyon sok szeretet adó férfi vagyok.
Tőlem azt kapod-kapjátok amit szeretnétek.Főleg biztonságot ,diszkréciót.
Nem egy alkalmi kapcsolatot szeretnék,hanem tartós barátotok-házibarátotok,bizalmasotok lennék.
50-es az élet minden területén aktívan élő nagyon sok szeretet adó férfi vagyok.
Tőlem azt kapod-kapjátok amit szeretnétek.Főleg biztonságot ,diszkréciót.
Nem egy alkalmi kapcsolatot szeretnék,hanem tartós barátotok-házibarátotok,bizalmasotok lennék.
sziasztok!!ma este laza szextali hölgyek csajok anyukák párok
???Vas megye!!35 éves pasi vagyok
06202860642 sms
06202860642 sms
sziasztok!!ma este laza szextali hölgyek csajok anyukák párok
SZERDÁN szeretnék egy kedves nővel találkozni Pesten, akit nagyon megpuszilgatnék....ha engedné...
nem baj ha nem vagy független...Sőt!
belső levelet szeretnék kérni...

belső levelet szeretnék kérni...

33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
Sziasztok"Szombatra 11.03-ra,estére keresünk Bp-i lányt párt.
Hétköznapra keresek hölgyet heteró
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
Bp.-i vagy Pest megyei, ápolt hölgyet (30-50 év között) keresek szimpátián alapuló laza, tartós és tartalmas kapcsolatra!
Én 44 éves, nem független, É-Pest m.-i férfi (178 cm/94 kg) vagyok, aki igényes önmagára és környezetére!
Hétközben és hétvégén is rendelkezek délelőtti és esti szabadidővel!
email: sony309@gmail.com
Én 44 éves, nem független, É-Pest m.-i férfi (178 cm/94 kg) vagyok, aki igényes önmagára és környezetére!
Hétközben és hétvégén is rendelkezek délelőtti és esti szabadidővel!
email: sony309@gmail.com
sziasztok! Veszprém megyében ismerkednék nővel,párall 100% diszkréció! 40 ÉV, 170 cm,85kg rövid fekete haj

Sziasztok,hatvan s környékéröl ismerkednék,hölgyekkel,párokkal,házaspárokkal erotikus kapcsolatra.42-176-80,kg szexcentrikus férfi.