Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
04.12 Péntek estére Szexpartnert keresek minden jóra!!!
Sziasztok ! 40-es férfi keres Csongrád megyében tantrikus szexben járatos, vagy tanulni akaró, tabumentes szeretkezésekre vágyó, borotvált hölgyet 18-45 éves korig. tantratom007@gmail.com
nem független pasikat keresek játszadozásra!
a szimpatikusoknak visszaírok! ha lehet csak kapcsolatban élőket keresek, talán az izgalom miatt?!
orsolya.k@outlook.com
a szimpatikusoknak visszaírok! ha lehet csak kapcsolatban élőket keresek, talán az izgalom miatt?!
orsolya.k@outlook.com
Hőlgy akart lenni

Kecskeméti szeretőmet keresem bölgy személyében tartós kapcsolatra.
Sziasztok! Nógrád esetleg Heves megyében keresek Hölgyet. igényes, kedves és ápolt pasi vagyok!!! A többit szerintem privát üzenetben!

Hölgyek/Lányok
Olyan bevállalós nőt keresek aki orálisan kielégítene! NEM INGYEN!!! CSAK BP-ről!!!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!

Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
SZERETŐK FIGYELEM!
)
Nem független faszikat keresek!
FONTOS! CSAK E-MAIL-re VÁLASZOLOK! (képes bemutatkozó levelekre)
orsolya.k@outlook.com
Orsi

Nem független faszikat keresek!
FONTOS! CSAK E-MAIL-re VÁLASZOLOK! (képes bemutatkozó levelekre)
orsolya.k@outlook.com
Orsi
sziasztok! hőlgyet szeretnék kényeztetni ma móst!!! bp. 36 ápolt igényes pasi vagyok
Sziasztok.
Holnap " szombat " Budapesti otthonomba Szauna buliit szervezek, keresek max. 4-5 Főig lányt, párt.
Étel ital hangulat adott....
kezdés kb 10-11 óra zárás 17-18 óra . belépő egy csoki
Ha érdekel részletek e-mailben... képet szeretnék kérni, amit én is viszonozok,
zsakosfrodo72@gmail.com
Holnap " szombat " Budapesti otthonomba Szauna buliit szervezek, keresek max. 4-5 Főig lányt, párt.
Étel ital hangulat adott....

Ha érdekel részletek e-mailben... képet szeretnék kérni, amit én is viszonozok,
zsakosfrodo72@gmail.com
Ma? (04.04)
Budapesten filigrán nőt keresek, esetleg párt. Én egy 45 éves 187/95 átlagos pasi vagyok. A többi az adatlapomon!
Budapesten filigrán nőt keresek, esetleg párt. Én egy 45 éves 187/95 átlagos pasi vagyok. A többi az adatlapomon!
sziasztok!!!! ma ,most kényeztetnék bp en!!!!!!! én ey ápolt igényes 36 éves pasi vagyok 166/75 sportos
Sziasztok !
Szexmániás pasi egy hétre kiadó, éjjelre nappalra !!! Nem fogsz csalódni az tuti !!! Akár órákon át kényeztetlek a nyelvemmel (is) ! Lányok, elhanyagolt, vagy nem elhanyagolt de kiváncsi feleségek, beavatásra váró szűzek (18+)
keressetek bátran !
Szexmániás pasi egy hétre kiadó, éjjelre nappalra !!! Nem fogsz csalódni az tuti !!! Akár órákon át kényeztetlek a nyelvemmel (is) ! Lányok, elhanyagolt, vagy nem elhanyagolt de kiváncsi feleségek, beavatásra váró szűzek (18+)
keressetek bátran !
Sziasztok. Keresek Bük, Sopron vagy a környékén lányt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Kedden délelőtt örömmel látnék vendégül egy kedves hölgyet szekszárdi irodában...
EXTREM OTLET? : Sony PSP (uj,garis+tartozekok) csere SZEXRE!!! reszletekert irj! CSAK BP

Budapestről ismerkednék hőlgyekkel ma,most!!!!!
Budapestről ismerkednék hölgyekkel! 25 eves macis, kezdo!!!! ELSO ilyen lenne!!! Kor/Alkat mind1!!! Szívesen kényeztetlek akár egyoldalúan is! Imádok nyalni! Nagy mell előnyt jelent! Ha érdekellek írj várom! Képeket kuldok. vagy skype
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek, akiket izgat a szexmozi vagy az, ha nyilvános helyen (pl. Hajógyári-sziget) szexelnek. Csak komoly hölgyet, párt keresek, akik tudják, hogy mire vágynak. Ha ilyenek vagytok, akkor viszont mindenképp keressetek meg! Üdv!