Budapesti nő házi barátja és játszó társa lennék napközben.
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni finom
nagymedve74 nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni finom

Sziasztok! Holgyet vagy part keresnek ma este bp-n. En 29 eves sportos,kulturalt srac vagyok. Priviben irjatok!
Sziasztok.
Komoly hölgy, vagy pár szexpartnereket keresek hosszútávú kapcsolatra.
Helyem nincs, de Pesten, vagy környékén mobilis vagyok, nappali órákban!
Privátban írj légyszives!
Tel számot adok, diszkréció, ápoltság, tapasztalat adott,és elvárt!
Komoly hölgy, vagy pár szexpartnereket keresek hosszútávú kapcsolatra.
Helyem nincs, de Pesten, vagy környékén mobilis vagyok, nappali órákban!
Privátban írj légyszives!
Tel számot adok, diszkréció, ápoltság, tapasztalat adott,és elvárt!
Van itt esetleg olyan unatkozó hölgy akit esetleg érdekelne egy kis sexting?
Kedves Hölgyet keresek, aranyos férfi vagyok Budapestről.
sziasztok
23 éves ápolt,egészséges fiú vagyok,185cm magas,75kg
farkam borotvált,formás darab
Esetleg párokkal de a hölgyek előnyben
van tapasztalatom szexben. Van autóm tudok menni, helyem viszont nincs.
E-mail:k.tomi.23@citromail.hu
23 éves ápolt,egészséges fiú vagyok,185cm magas,75kg
farkam borotvált,formás darab
Esetleg párokkal de a hölgyek előnyben
van tapasztalatom szexben. Van autóm tudok menni, helyem viszont nincs.
E-mail:k.tomi.23@citromail.hu
Sziasztok!
Hölgyet kényeztetnék, azaz alaposan kinyalnám és szopatnám, izgalmas helyen.
Mondjuk, pl. a dob utcai szexmoziban...
Kor nem számít, 30-60 -ig.
Alak sem igazán, bár szeretem a molett nőket.
Akár rendszeresen is és ha akarod a férjed előtt is.
Hölgyet kényeztetnék, azaz alaposan kinyalnám és szopatnám, izgalmas helyen.
Mondjuk, pl. a dob utcai szexmoziban...
Kor nem számít, 30-60 -ig.
Alak sem igazán, bár szeretem a molett nőket.
Akár rendszeresen is és ha akarod a férjed előtt is.
Sziasztok!
Bp-i 40-es férfi vagyok és idősebb, érettebb hölgyeket keresek hosszútávú kapcsolatra.laci971@citromail.hu
Bp-i 40-es férfi vagyok és idősebb, érettebb hölgyeket keresek hosszútávú kapcsolatra.laci971@citromail.hu
Hello!
Holgyet keresnek kedd napkozben. Hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok. 29 eves sportos drac vagyok, kepek a reglapomon. Priviben irj
Holgyet keresnek kedd napkozben. Hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok. 29 eves sportos drac vagyok, kepek a reglapomon. Priviben irj
Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni. wave
Baja-Bátaszék -Szekszárd hölgyet làtogatnék diszkréten 50pasi203368254
Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék. Illetve párokkal is, de ebben nincs tapasztalatom.
http://www.goldengate.hu/amator/819911-mizujs
Hölgyekkel ismerkednék. Illetve párokkal is, de ebben nincs tapasztalatom.

http://www.goldengate.hu/amator/819911-mizujs
Heves megyében ismerkednék ...31 éves ,nem független pasi vagyok...
Sziasztok nyiregyen nem független hölgy vagy elhanyagolt feleség aki talizna is egy 34, éves srácal
Ma este borsodban kihez csatlakozhatok?
Valóban jóképű, izmos, ápolt, önmagára is igényes srácot keresünk max. 30 éves korig.
35 éves, 170/56 nagyon csinos, jó alakú, szép arcú, szép lábú igényes feleség örömére, Budapest és környékéről.
Kamusok kérem kíméljenek, intelligencia, részletes bemutatkozó levél fontos.
35 éves, 170/56 nagyon csinos, jó alakú, szép arcú, szép lábú igényes feleség örömére, Budapest és környékéről.
Kamusok kérem kíméljenek, intelligencia, részletes bemutatkozó levél fontos.
Sziasztok.
Nem vagyok független. Egy fiatal (max. 24 éves) helyes pasit keresek egy éjszakára, vagy egy hétvégére.
Jelentkezni csak Skypeon. Skype: bar.vicky
Nem vagyok független. Egy fiatal (max. 24 éves) helyes pasit keresek egy éjszakára, vagy egy hétvégére.
Jelentkezni csak Skypeon. Skype: bar.vicky
Ápolt, fiatalos, egészséges, nem független férfiként keresek intelligens, pozitív gondolkodású, nyitott, kedves, biszex férfitagú párt. Kölcsönös szimpátia esetén szenvedélyes szeretkezés mindenki örömére. Diszkréció adott és elvárt. Ha szeretnétek velem megismerkedni, akkor nyugodtan küldjetek levelet, hátha így gyorsabban egymásra találunk.