Győr-Pápa környéki lány-érett asszonyt keresek kortól alkattól független titkos xex kapcsira . Nem független 40-éves pasi vagyok .
Heves megye, Eger környékén
Diszkrét hölgyet, vagy párt keresek
Diszkrét hölgyet, vagy párt keresek
Nem független, átlagos hölgy diszkrét partnert keresek hosszú távra!

Szia. 22-23 este raerek. Szekeres8888@gmail.com ra irj. 35/182/84
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2013. 12. 16. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 16. hétfő 10:15

Karácsony hetében ráérő pasit keresek nagy mérettel(Esti talihoz)Fiatal izgató lány vagyok!
Sziasztok. Sopron és környékén keresek 50 körüli hölgyet. feri196906@citromail.hu
Szombat este ismerkednék kedves, elhanyagolt hölggyel!
Sziasztok!
Szombat estére, nőt vagy párt keresek, egy kis kellemes idő eltöltéséhez!!
Hely van, de szívesen megyek is!
26 éves vagyok, 183 cm, 85 kg, normál alkat, rövid haj.
Felső korhatár nincs!!!
Írjatok privátot, képcsere megoldott lehet!
Szombat estére, nőt vagy párt keresek, egy kis kellemes idő eltöltéséhez!!
Hely van, de szívesen megyek is!
26 éves vagyok, 183 cm, 85 kg, normál alkat, rövid haj.
Felső korhatár nincs!!!
Írjatok privátot, képcsere megoldott lehet!
Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Hölgyet keresek, finom szeretkezésekhez, erotikus álmaink valóra váltásához , hosszabb távon, rendszeres kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
surun rád érek akár ma is.....finom vagy bp élek.
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2013. 12. 16. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 16. hétfő 10:15

Karácsony hetében ráérő pasit keresek nagy mérettel(Esti talihoz)Fiatal izgató lány vagyok!
puncit nyalnék

Somogy megye, Kaposvár
Hölgyet keresek, finom szeretkezésekhez, erotikus álmaink valóra váltásához , hosszabb távon, rendszeres kapcsolatra.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Lányokat keresek anális szexre, akinek van kedve hozzá, az nyugodtan írhat! Cserébe nagyon kinyallak!!!! f

sziasztok Pécsen keresnék hölgyeket kis szeretkezéshez 18 50 közöt
Somogy megye, Kaposvár
Sziasztok!!
Én egy 26 éves srác vagyok, aki szereti ha irányítják. Ha esetleg lenne kedved nekem feladatokat adni, amiket én tabuk nélkül végrehajtanék neked, akkor bátran vegyél fel skype-ra!!
Cím: childboy871
Én egy 26 éves srác vagyok, aki szereti ha irányítják. Ha esetleg lenne kedved nekem feladatokat adni, amiket én tabuk nélkül végrehajtanék neked, akkor bátran vegyél fel skype-ra!!
Cím: childboy871
Kölcsönadom a feleségemet,korrekt feltételekkel !
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok

Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok