Sziasztok.keresek Keszthely környékén párokat vagy lányokat alkalmi sexre,hely kell.a többit priviben.ellenszolgáltatás lehet cserébe.

Kíváncsi hetero úrral hokiznék közösen csajos videókra...fiatal srác vagyok,helyem van!
Budapest és környéke!
Budapest és környéke!
Sziasztok!
Pest megyei, független, 45 éves férfi (178 cm/95 kg) vagyok. Ismerkednék 35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel vagy házaspárral.
Pest megyei, független, 45 éves férfi (178 cm/95 kg) vagyok. Ismerkednék 35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel vagy házaspárral.
Üdv. Borsodban keresem szeretőmet.
Kedves lányt keresek.
Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
A
zalabol hölgy esetleg?
Sziasztok!Párokhoz csatlakoznék 3.nak,vagy hölgyeket keresek szexkapcsolatra Vas megyében!!
Telt, 40 feletti Hölgyet keresek rendszeres erotikus kapcsolatra.
Ápolt, borotvált, 50-es férfi Budapesten. Helyem van. Diszkréció fontos.
Intim: 16-17/4... kb...
Ápolt, borotvált, 50-es férfi Budapesten. Helyem van. Diszkréció fontos.
Intim: 16-17/4... kb...
Lányok párok most valaki??? Deb-Nyíregy??
A
A
174/82/34 sportos testalkatú - kényeztetést adni és kapni is szerető nem független pasiként keresem szabadidő-partnerem. Lányok-asszonyok írjatok!
Valaki Sárvár??

Ha Te is kalandra vágysz....

38 evesen vagy elhanyagolva?????????????????? akkor nagy gaz lehet nalad!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 15:48
Törölt felhasználó (878117)

Házasságban élő, de ott elhanyagolt ferfi keresei parjat diszkret holgy szemelyeben.
Terhes kismamákat, várandós hölgy tagú párokat keresek diszkrét kapcsolathoz. Szívesen beszélgetek ismerkedek bárkivel terhesbe esés, terhesség-terhes-szex témában is.38 éves, 188/90/19, férfi vagyok. Utazni tudok.
Kérem a komolytalanok, kamusok kíméljenek!
Kérem a komolytalanok, kamusok kíméljenek!
Házasságban élő, de ott elhanyagolt ferfi keresei parjat diszkret holgy szemelyeben.
A
A
Lányt vagy nőt keresek Budapesten, szívesen tanítalak németre és/vagy angol nyelvre is cserébe, ha franciázol nekem! 39 éves, diplomás férfi vagyok.
Lányt/hölgyet/párokat keresnél kölcsönös örömszerzés céljából! van párom úgyhogy csak is titokban !