Sexpartnert keresek nő személyében! Légy kedves ápolt!
Feleséget, barátnőt nyalnék, bármiféle viszonzás nélkül.
Privát üzenetet várok

Fiatal pasi valakinek? Lányok gyerünk! Utazás ok
Sziasztok
Vonyarcvashegy környékéről keresek lányokat.
1órás elfoglaltság lenne kb.at megoldható.többit priviben.
esetleg párok is írhatnak. hely lenne.akár hosszú távon is.
Vonyarcvashegy környékéről keresek lányokat.
1órás elfoglaltság lenne kb.at megoldható.többit priviben.
esetleg párok is írhatnak. hely lenne.akár hosszú távon is.
Fiatalos, aktív, mackós 31-es férfi fiatal lanyt keresek hosszútávú együttlétekre, szabadidő kellemes-tartalmas eltöltésére.
Kedves keresgélő! EGY olyan fiatal lányt (akár egyetemista , vagy főiskolás is lehetsz )A nyagiagtól mentesen!
Keresek EGY diszkrét,szexy, csinos, intelligens barátnőt,
Csak olyan hölgy írjon, aki a gyengédséget,
és simogatást szereti kapni, és adni vagy jatszani
Illetve szereti ha hosszasan van a puncija nyalva!!!
Kérem, csak olyan hölgy írjon,fotóval! Aki komolyan gondolja !
Támogatást kérők ne!
Képet és elképzelést , bemutatkozást email-ben várok és küldök is egyaránt.
Köszönöm , hogy elolvastad!
bigvictorgun@gmail.com
Kedves keresgélő! EGY olyan fiatal lányt (akár egyetemista , vagy főiskolás is lehetsz )A nyagiagtól mentesen!
Keresek EGY diszkrét,szexy, csinos, intelligens barátnőt,
Csak olyan hölgy írjon, aki a gyengédséget,
és simogatást szereti kapni, és adni vagy jatszani
Illetve szereti ha hosszasan van a puncija nyalva!!!
Kérem, csak olyan hölgy írjon,fotóval! Aki komolyan gondolja !
Támogatást kérők ne!
Képet és elképzelést , bemutatkozást email-ben várok és küldök is egyaránt.
Köszönöm , hogy elolvastad!
bigvictorgun@gmail.com
Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
A
Hetero párkapcsolatban élek, és a párom támogatásával saját, illetve adott esetben párom örömére is kizárólag hölgy szexpartnert keresek, de barátság is lehet belőle.
Férfiak kizárva!
Férfiak kizárva!
Sziasztok ! 18 éves fiú vagyok . Aranyos,kedves de még szűz vagyok . Keresek hölgyet,nőt,lányt CSAK NŐNEMŰT .
Budapesten élek . Ha van kedved megismerni , akkor írjál üzenetet megadom az email címem és ha kéred küldök képet
Budapesten élek . Ha van kedved megismerni , akkor írjál üzenetet megadom az email címem és ha kéred küldök képet

A
A
Kedves társkeresők!
A mai nap folyamán (jan. 21) hölgyet illetve hölgyeket keresünk erotikus kikapcsolódásra Budapestet. Mi egy 29/27 éves sportos heteró ffi páros vagyunk. Varjuk HOLGYEK jelentkezését privát üzenetben.
Szép napot mindenkienk!
A mai nap folyamán (jan. 21) hölgyet illetve hölgyeket keresünk erotikus kikapcsolódásra Budapestet. Mi egy 29/27 éves sportos heteró ffi páros vagyunk. Varjuk HOLGYEK jelentkezését privát üzenetben.
Szép napot mindenkienk!
Kedden várok hölgyeket lányokat egy kis kényeztetésre Pesten. Hely van, diszkréció alap.
Sziasztok lenne valakinek kedve holnap (jan 21) délelőtt fiú vagyok fiút keresek közös masztira vagy sexre.BUDAPEST.
Kedves társkeresők!
A holnapi nap folyamán (jan. 21) hölgyet illetve hölgyeket keresünk erotikus kikapcsolódásra Budapestet. Mi egy 29/27 éves sportos heteró ffi páros vagyunk. Varjuk HOLGYEK jelentkezését privát üzenetben.
Szép napot mindenkienk!
A holnapi nap folyamán (jan. 21) hölgyet illetve hölgyeket keresünk erotikus kikapcsolódásra Budapestet. Mi egy 29/27 éves sportos heteró ffi páros vagyunk. Varjuk HOLGYEK jelentkezését privát üzenetben.
Szép napot mindenkienk!
CSAK NŐNEMŰEK!jelentkezését vàrom lányok hölgyek párokhoz a hölgy örömére beszállnék!!!
http://www.goldengate.hu/video/152537-Jelentekzni-csak-nonem
http://www.goldengate.hu/video/152537-Jelentekzni-csak-nonem
Sziasztok.keresek Keszthely környékén párokat vagy lányokat alkalmi sexre,hely kell.a többit priviben.ellenszolgáltatás lehet cserébe.

Kíváncsi hetero úrral hokiznék közösen csajos videókra...fiatal srác vagyok,helyem van!
Budapest és környéke!
Budapest és környéke!
Sziasztok!
Pest megyei, független, 45 éves férfi (178 cm/95 kg) vagyok. Ismerkednék 35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel vagy házaspárral.
Pest megyei, független, 45 éves férfi (178 cm/95 kg) vagyok. Ismerkednék 35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel vagy házaspárral.
Üdv. Borsodban keresem szeretőmet.
Kedves lányt keresek.
A
A