Terhes kismamákat, várandós hölgy tagú párokat keresek diszkrét kapcsolathoz. Szívesen beszélgetek ismerkedek bárkivel terhesbe esés, terhesség-terhes-szex témában is.38 éves, 188/90/19, férfi vagyok. Utazni tudok.
Kérem a komolytalanok, kamusok kíméljenek!
Kérem a komolytalanok, kamusok kíméljenek!
38 evesen vagy elhanyagolva?????????????????? akkor nagy gaz lehet nalad!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 15:48
Törölt felhasználó (878117)

Házasságban élő, de ott elhanyagolt ferfi keresei parjat diszkret holgy szemelyeben.
Ha Te is kalandra vágysz....

Valaki Sárvár??

174/82/34 sportos testalkatú - kényeztetést adni és kapni is szerető nem független pasiként keresem szabadidő-partnerem. Lányok-asszonyok írjatok!
Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
A
Lányok párok most valaki??? Deb-Nyíregy??
Telt, 40 feletti Hölgyet keresek rendszeres erotikus kapcsolatra.
Ápolt, borotvált, 50-es férfi Budapesten. Helyem van. Diszkréció fontos.
Intim: 16-17/4... kb...
Ápolt, borotvált, 50-es férfi Budapesten. Helyem van. Diszkréció fontos.
Intim: 16-17/4... kb...
Sziasztok!Párokhoz csatlakoznék 3.nak,vagy hölgyeket keresek szexkapcsolatra Vas megyében!!
zalabol hölgy esetleg?
Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
A
A
Kedves lányt keresek.
Üdv. Borsodban keresem szeretőmet.
Sziasztok!
Pest megyei, független, 45 éves férfi (178 cm/95 kg) vagyok. Ismerkednék 35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel vagy házaspárral.
Pest megyei, független, 45 éves férfi (178 cm/95 kg) vagyok. Ismerkednék 35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel vagy házaspárral.
Kíváncsi hetero úrral hokiznék közösen csajos videókra...fiatal srác vagyok,helyem van!
Budapest és környéke!
Budapest és környéke!
Sziasztok.keresek Keszthely környékén párokat vagy lányokat alkalmi sexre,hely kell.a többit priviben.ellenszolgáltatás lehet cserébe.

CSAK NŐNEMŰEK!jelentkezését vàrom lányok hölgyek párokhoz a hölgy örömére beszállnék!!!
http://www.goldengate.hu/video/152537-Jelentekzni-csak-nonem
http://www.goldengate.hu/video/152537-Jelentekzni-csak-nonem
Kedves társkeresők!
A holnapi nap folyamán (jan. 21) hölgyet illetve hölgyeket keresünk erotikus kikapcsolódásra Budapestet. Mi egy 29/27 éves sportos heteró ffi páros vagyunk. Varjuk HOLGYEK jelentkezését privát üzenetben.
Szép napot mindenkienk!
A holnapi nap folyamán (jan. 21) hölgyet illetve hölgyeket keresünk erotikus kikapcsolódásra Budapestet. Mi egy 29/27 éves sportos heteró ffi páros vagyunk. Varjuk HOLGYEK jelentkezését privát üzenetben.
Szép napot mindenkienk!
Sziasztok lenne valakinek kedve holnap (jan 21) délelőtt fiú vagyok fiút keresek közös masztira vagy sexre.BUDAPEST.
Kedden várok hölgyeket lányokat egy kis kényeztetésre Pesten. Hely van, diszkréció alap.