Még mindig..
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Zalaegerszegen ma dél felé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok!
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Olyan párt keresünk, akik szintén titkos szeretői viszonyban vannak

Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Holnap napközben szopnék kíváncsi hetero vagy enyhén biszex kíváncsi srácot,urat Etele pláza környékén.
Lehet autóban is.Igényes,ápolt biszex fiú vagyok!Írj elérhetőséget!Köszönöm!
Lehet autóban is.Igényes,ápolt biszex fiú vagyok!Írj elérhetőséget!Köszönöm!
Sziasztok .Péntek estére keresek hölgyet, párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Sziasztok.
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Valaki ?
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Valaki ?
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Fehervar vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Hölgy esetleg aki eljonne velem pénteken Magyarhertelend re fürdeni illetve szaunázni? szép napot
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van némi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz.
Sziasztok! Molett telt Nyiregyi nő esetleg ?
Sziasztok .Péntek estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.