Sziasztok Nem vok független de tartós tiszteleten és diszkréción alapuló kapcsolatot keresek! Adatlapon minden rajta! Üdv
holnap délelőttre közös maszati valaki T.bánya hely kell.
Sziasztok!
Lányt, párt keresünk vágyaink megvalósításához tabuk nélkül! Válaszokat priviben kérjük! smile
Lányt, párt keresünk vágyaink megvalósításához tabuk nélkül! Válaszokat priviben kérjük! smile
Szia. Holnap délelőttre keresek Budapesten fiút akivel közösen masztiznánk.
Sziasztok!
Pesten élő srác keres nőt vagy párt.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs, alkat pedig nem akadály
Képet találtok
26 éves 183 cm, 88 kg tetoválásokkal rendelkező srác vagyok. írjatok privátot ha érdekel!
Pesten élő srác keres nőt vagy párt.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs, alkat pedig nem akadály
Képet találtok
26 éves 183 cm, 88 kg tetoválásokkal rendelkező srác vagyok. írjatok privátot ha érdekel!
Sziasztok !
Csongrád megyei Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !
Csongrád megyei Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !

Sziasztok!
Február 14. este 18-19 óra között indulok Bp.-ről Győr fele ( M1)
Keresem úti társam akivel kellemesebb az út , kisebb pihenő ( huncutkodás beiktatásával )
Írj ha érdekel !
Kisdavid449@gmail.com
Február 14. este 18-19 óra között indulok Bp.-ről Győr fele ( M1)
Keresem úti társam akivel kellemesebb az út , kisebb pihenő ( huncutkodás beiktatásával )
Írj ha érdekel !
Kisdavid449@gmail.com
Budapesti nő diszkrét ,megbízható szeretője lennék !
Sziasztok!
30 éves nő vagyok veszprémből, keresem olyan férfi társaságát, akinek a szerszámát elég gyakran nyálazhatnám.
Hosszabb távú laza kapcsolat a cél!
30 éves nő vagyok veszprémből, keresem olyan férfi társaságát, akinek a szerszámát elég gyakran nyálazhatnám.
Hosszabb távú laza kapcsolat a cél!
Sziasztok, Sopron és környékén keresek egy érett nőt 45-től, lényeg szeresd és kívánd a szexet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
nem függetlenként keresem hölgyek párok ismeretségét Nyíregy és környékéről! Hely megoldott!
Sziasztok. Borsodból keresek nőt vagy párt, diszkrét kapcsolatra. Írjatok.
jó magam, és egy nagyon csinos dekoratív párhoz keresünk egy aranyon kedves, tiszta bi lányt 4-iknek esetleg párt..
csak diszkrét kapcsolatot keresünk, helyünk van.
rólam tudsz olvasni az adatlapon, a párol pedig külön küldök információt.
Tömör be mutatkozó levelet várunk.
Belső levelet, vagy emailt várunk.
jo.tamas@freemail.hu
csak diszkrét kapcsolatot keresünk, helyünk van.
rólam tudsz olvasni az adatlapon, a párol pedig külön küldök információt.
Tömör be mutatkozó levelet várunk.
Belső levelet, vagy emailt várunk.
jo.tamas@freemail.hu
Kedves, kellemes szexpartnereket keresek, gyengéd szexre
Sziasztok. 30-as fiu vagyok, nehany honapja koltoztem pestre, egyedul lakom a XIII.kerben. Eleg unalmasak a hetkoznap esteim es szivesen feldobnam egy lany tarsasagaval. Ha van kedved irj es ha szimpatikusak vagyunk egymasnak, akkor osszefuthatnank parszor hetkozben
) Lehetsz barmilyen, a cel a diszkrecio es hogy kenyeztessuk egymast..... Varlak ....
charliee_80@yahoo.com

charliee_80@yahoo.com
Bp-i hellyel rendelkező hölgyekkel ismerkednék, akik imádják az análsexet és a sok spermát!!!!!!
Bp-i jó megjelenésű férfi vagyok, kamusok kíméljenek!
Várom a leveleket!
Bp-i jó megjelenésű férfi vagyok, kamusok kíméljenek!
Várom a leveleket!
Sziasztok! 50-es nem független Bpesti ápolt férfi hölgy partnert keres,esetleg párok hoz csatlakozik a hölgy örömére kor alkat nem számit,szeresd ha alaposan ki nyalják a puncidat,anyagiaktol mentes,pepirozsa@citromail.hu
20 éves izmos váci srác keres partnert, írjatok

Nyalást kereső hölgy jelentkezhet nálam is.
Diszkréció jelige
Budapest (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 30. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 30. csütörtök 17:09
Diszkréció jelige

Budapest (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 30. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (900897)

Elhanyagolt feleségeket keresek.
Rendszeres szexkapcsolatra vágyó budapesti férfi keresi Hölgy ismeretségét. 50-es, magas, ápolt, borotvált és kulturált pasi vagyok. Helyem van.