Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Tolna, Szekszárd környékén?
Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz.
Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 35 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz.

Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 35 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
budapesten ismerkednék, magányos lányokkal/hölgyekkel
kadam8809@gmail.com
kadam8809@gmail.com
24-25.-én szabin vagyok....párok és szóló "karrieristák" jelzését várom Dunaújból....tibutibu68@gmail.com wave
Jóképű srác, magányos hölgyekkel ismerkedne.
Kellemes ellazulás, kikapcsolódás Hölgyeknek. Hozzáértő kezek! Hát, nyak, láb, talp, egész test, vagy jóni masszázs kérésre.
Házhoz megyek, cserébe azt kérem, hogy legyél kedves és nyitott. Semmi mást. Ha csak egy lazító hátmasszázsra vagy talpmasszázsra vágysz, akkor is keress, nem élek vissza a helyzettel.
Kezeim között garantáltan jól érzed magad. Igény szerint párokat is masszírozok, de ez csak kivételes szimpátia esetén. Nem bánjátok meg. Diszkréció természetesen kölcsönös!
Belső levelezésen keress, ott a részleteket megbeszéljük.
Házhoz megyek, cserébe azt kérem, hogy legyél kedves és nyitott. Semmi mást. Ha csak egy lazító hátmasszázsra vagy talpmasszázsra vágysz, akkor is keress, nem élek vissza a helyzettel.
Kezeim között garantáltan jól érzed magad. Igény szerint párokat is masszírozok, de ez csak kivételes szimpátia esetén. Nem bánjátok meg. Diszkréció természetesen kölcsönös!
Ma este 19:00 és 20:00 óra között "rendetlenkednénk" Eger környékén, a párommal. Csatlakozhatsz, ha elmúltál 50 éves és pervi vagy. Írj és megbeszéljük, hol találkozzunk!
Mára valami kis szórakozás Maglód,Ecser,Gyömrő, Pécel esetleg a 17.ker környékén? Én fiatal magas vékony ápolt srác vagyok
Budapesti hölgyet, vagy esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Várom Budapesti, hölgyek, valós párok jelentkezésüket priviben.
Várom Budapesti, hölgyek, valós párok jelentkezésüket priviben.
Csütörtök Du. Budapest - Győr vonalon beszállnék Párokhoz mindkét fél örömére , vagy Lányhoz,Kellemes méretű Férfihoz Kölcsönös orális kényeztetésre, vagy bármi jóra ! Ez sokadik alkalom amikor írok, remélem most végre alakul valami nem pedig csak ígérnek.
Írjatok : kisdavid449@gmail.com
Írjatok : kisdavid449@gmail.com
Szia! Budapesten hölgynek diszkrét játszótársa lennék .
Leveleket privibe kérek !!
Leveleket privibe kérek !!
Kellemes ellazulás, kikapcsolódás Hölgyeknek. Hozzáértő kezek! Hát, nyak, láb, talp, egész test, vagy jóni masszázs kérésre. Temészetesen aktus nélkül.
Házhoz is tudok menni, cserébe azt kérem, hogy legyél kedves és nyitott. Semmi mást. Ha csak egy lazító hátmasszázsra vagy talpmasszázsra vágysz, akkor is keress, nem élek vissza a helyzettel.
Kezeim között garantáltan jól érzed magad. Igény szerint párokat is masszírozok, de ez csak kivételes szimpátia esetén. Nem bánjátok meg. Diszkréció kölcsönös!
Házhoz is tudok menni, cserébe azt kérem, hogy legyél kedves és nyitott. Semmi mást. Ha csak egy lazító hátmasszázsra vagy talpmasszázsra vágysz, akkor is keress, nem élek vissza a helyzettel.
Kezeim között garantáltan jól érzed magad. Igény szerint párokat is masszírozok, de ez csak kivételes szimpátia esetén. Nem bánjátok meg. Diszkréció kölcsönös!
Sziasztok!
Igényes, ápolt, borotvált 26 éves pesten elő srác vagyok, keresek nőt vagy párt, kis kellemes időtöltéshez!
Kor min. 18., felső korhatár nincs. Alkat nem akadály, de képcserét alkalmazzunk, én is tudok küldeni, intim képet pedig találtok itt! 183 cm magas vagyok, 88 kg, rövid haj.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni, privátra fel!
Igényes, ápolt, borotvált 26 éves pesten elő srác vagyok, keresek nőt vagy párt, kis kellemes időtöltéshez!

Kor min. 18., felső korhatár nincs. Alkat nem akadály, de képcserét alkalmazzunk, én is tudok küldeni, intim képet pedig találtok itt! 183 cm magas vagyok, 88 kg, rövid haj.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni, privátra fel!

Szia . Pécs ?
(Ez egy válasz kriszta418185 üzenetére (2014. 04. 10. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Pesten élő srác keres nőt vagy párt.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs, alkat pedig nem akadály
Képeket találtok de küldeni is tudok ha kapok is cserébe
26 éves 183 cm, 88 kg, normál alkattal, tetoválásokkal rendelkező srác vagyok. írjatok privátot ha érdekel!
Pesten élő srác keres nőt vagy párt.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs, alkat pedig nem akadály
Képeket találtok de küldeni is tudok ha kapok is cserébe
26 éves 183 cm, 88 kg, normál alkattal, tetoválásokkal rendelkező srác vagyok. írjatok privátot ha érdekel!
Párhoz csatlakoznék holnap este,mindkét fél örömére!
Minden jóban benne vagyok
kisdavid449@gmail.com
Írj
Minden jóban benne vagyok
kisdavid449@gmail.com
Írj
Sziasztok,
A hétvégén szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz a hölgy örömére Kecskemét környékén.
A hétvégén szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz a hölgy örömére Kecskemét környékén.
Sziasztok Sopronba keresek 50 körüli hölgypartnert tartós tartalmas szex kapcsolatra, 44 éves pasi vagyok. feri196906@citromail.hu
34éves 190cm 95kg izmos nagyfarkú bika nőt vagy párt keres. bp, pest megye silversurfer79@freemail.hu
Kedves hölgyeim! Biztos vagyok benne, hogy már elkalandozott a gondolata azon, hogy milyen lenne, ha tudná, hogy a masszőr, aki masszírozza, szinte bármire kapható. Masszázst szeretne! Masszázsnál többet! Ne habozzon, lazuljon el velem. Csak kérnie, jeleznie kell gátlások nélkül, hogy mit és hogyan szeretne. Csak az fog történni, amit szeretne. Semmi sem kötelező.
Szolgáltatásom anyagiaktol mentes, szimpátia alapján történik !
Szolgáltatásom anyagiaktol mentes, szimpátia alapján történik !