Magányos hölgyek és elhanyagolt feleségek titkos szeretője lennék.
Van itt olyan hölgy, esetleg pár aki egy kis kellemes diszkrét kalandra vágyik?
Lehetőleg hosszú távra.
Nem függetlenek is!
Sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel, saját kocsival.
diszkretkapcsi@gmail.com
Lehetőleg hosszú távra.
Nem függetlenek is!
Sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel, saját kocsival.
diszkretkapcsi@gmail.com
Péntek Késő délután Budapestről tartok Győr felé autóval.
párokat (Bi.) kis kitérővel,kölcsönös orális finomságokért.
Esetleg beugranék hölgyhöz, Bi párokhoz, Bi pasihoz kis kitérővel,kölcsönös orális finomságokért., mindkét fél örömére!
kisdavid449@gmail.com
párokat (Bi.) kis kitérővel,kölcsönös orális finomságokért.
Esetleg beugranék hölgyhöz, Bi párokhoz, Bi pasihoz kis kitérővel,kölcsönös orális finomságokért., mindkét fél örömére!
kisdavid449@gmail.com
39 éves jóképű,diszkrét férfi holnap délelött ráérő lányt vagy párt kényeztetne,egy kellemes masszázzsal..Bp és környéke.
sziasztok ma estére vagy holnap estére keresnék egy hölgyet vagy párt aki kellemes estét szeretne tölteni Bp-en!! irjatok levelet ha érdekel valakit(kiket)
Ismerkednék Budapestiekkel..helyem van...várom leveleiteket!
cegléden v. kornyékén sportos, jo faszu kanos pasit full leszopnék ma
28 éves sportos, helyes srac vagyok
28 éves sportos, helyes srac vagyok
Jómódú idősebb, inteligens urat masszíroznék.
Ha a balatonon jársz...
Belső üzenet,vagy- venuszlany@citromail.hu
Puszi a farkadra egy unatkozó cserfes háziasszonytól!
Ha a balatonon jársz...
Belső üzenet,vagy- venuszlany@citromail.hu
Puszi a farkadra egy unatkozó cserfes háziasszonytól!

Sziasztok!
Tapasztalat alapján elég esélytelen ,de hátha
35 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz (bár most vannak szabad estéim is.) keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Tapasztalat alapján elég esélytelen ,de hátha

35 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz (bár most vannak szabad estéim is.) keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy nyitott párhoz nem túl tapasztalt srácként. CSAK HETERO ALAPON!!!
Olyan párt keresek, akiket izgat a tapasztalatlanságom és ennek megfelelő elvárásaik is vannak.
e-mail: eplevelezes@gmail.com
Szeretnék csatlakozni egy nyitott párhoz nem túl tapasztalt srácként. CSAK HETERO ALAPON!!!
Olyan párt keresek, akiket izgat a tapasztalatlanságom és ennek megfelelő elvárásaik is vannak.
e-mail: eplevelezes@gmail.com
Elhanyagolt feleségek,magányos nők jelentkezzetek!
Ma este hölgy aki kényeztetésre vágyik Bp 15kerület és környékén??? Írjatok levelet

Engem érekel
(Ez egy válasz fornicando üzenetére (2014. 07. 08. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 08. kedd 15:00

Sziasztok holnap este 8 órakor tartok egy bukkake bulit a 3.kerületben
Sziasztok holnap este 8 órakor tartok egy bukkake bulit a 3.kerületben
Elhanyagolt, egyedül élő hölgyet keresek diszkét
együttlétekre...
Ha úgy érzed jól esne néha egy kis pásztoróra írj
nyugodtan
Veszprém és Várpalota közelében keresek.
együttlétekre...
Ha úgy érzed jól esne néha egy kis pásztoróra írj
nyugodtan
Veszprém és Várpalota közelében keresek.
Hölgyekkel, feleségekkel ismerkednék.
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok!
Ma este Pápán szívesen találkoznék kalandvágyó párokkal, lányokkal, fiúkkal. 37 éves jóképű pasi vagyok. Fotót, telefonszámot nagyon szívesen adok.
Ma este Pápán szívesen találkoznék kalandvágyó párokkal, lányokkal, fiúkkal. 37 éves jóképű pasi vagyok. Fotót, telefonszámot nagyon szívesen adok.
Elhanyagolt feleségek diszkrét szeretője lennék.
Olyan idősebb bi férfitagú párt kerenék ahol a pár mindkét tagja közösen elégítenének ki orálisan. A hölgy részére szívesen viszonoznám az élvezetet férje jelenlétében. Észak-Dunántúlon egy kedves párhoz, szívesen utazok. Leveleket priviben kérnék.