Soproni lányt-asszonyt-párt keresek popós játékok megélésére, 45 éves jó adottságú pasi vagyok.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyéből keresek 35 éves korig megbízható, csinos, ápolt hölgyet közös örömszerzésre.
28 éves ápolt férfi vagyok 17/5,5 méretű farokkal. Autó van!
Pécsett Szeptember 21-25 között helyet biztosítanék párnak,pároknak,cserébe nézném,ahogy szexeltek! Jómegjelenésű ápolt,diszkrét,viselkedni tudó ffi vagyok!
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Email: szabadszex@freemail.hu

Péntek este Bp-ről tartok Győrbe kocsival. Útközben megállnék, bi Párhoz Lányhoz ill. bi pasihoz csatlakoznék orális vagy egyéb kellemes együttlétre,Akár utazhat is velem.
kisdavid449@gmail.com
kisdavid449@gmail.com
Soproni 36 éves vékony,igényes,ápolt.átlagos diszkrét hetero srác orálisan kényeztetne fiúkat Sopronba!
Diszkréció nagyon fontos!Fizetek érte!Ha komolyan érdekel akkor hívj: 30/44-88-217 (visszahívlak ha kell
Diszkréció nagyon fontos!Fizetek érte!Ha komolyan érdekel akkor hívj: 30/44-88-217 (visszahívlak ha kell
Sziasztok, ápolt férfi vagyok, női partnerek kapcsolatát keresem rövid vagy hosszabb távra, Kizárólag hetero alapon, felszabadultan és önzetlenül. Debrecenben.
Sziasztok!
35 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
35 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Sziasztok parhoz csatlakoznék holnap este vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten csak akik komolyan gondolják üdv Bandi
Sziasztok! Holnap délutánra keresnék Budapesten egy kedves kiéhezett hölgyet.

Nős, diplomás, ápolt, Bp-i férfiként keresnék párt, ahol a hölgy használt punciját tisztára nyalhatnám, miután a férje megdugta
Nejemet sajnos nem tudom rávenni hogy mással dugjon, így ezúton szeretném megélni fantáziámat.

Nejemet sajnos nem tudom rávenni hogy mással dugjon, így ezúton szeretném megélni fantáziámat.
Hölgyet vagy párt keresek titkos találkákra Szombathely környékén,25 éves normális srác vagyok.Képet és telefonszámot ,privátban.
Fiatal sportos/izmos, vastag farkú pasi házhoz megy. Masszázs, erotikus masszázs és egyéb kívánságokat teljesítek anyagi támogatásért cserébe! Képekért és árakért érdeklődj, itt vagy a következő email címen:
heteroo85@gmail.com
heteroo85@gmail.com
Sziasztok,
Kolozsváron keresnék alkalmi partnert/eket (lányt 18-30 között), ha magadra ismersz és szeretnél egyet jól elszórakozni akkor írj privátban.
Kolozsváron keresnék alkalmi partnert/eket (lányt 18-30 között), ha magadra ismersz és szeretnél egyet jól elszórakozni akkor írj privátban.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyéből keresek 35 éves korig megbízható, csinos, ápolt hölgyet közös örömszerzésre.
Szervusztok !
Intelligens, ápolt és korrekt partnerek kapcsolatát keresem, hölgyek vagy párok személyében. Kizárólag hetero alapon, felszabadultan és önzetlenül ! E-mail :natingstyle@gmail.com
Intelligens, ápolt és korrekt partnerek kapcsolatát keresem, hölgyek vagy párok személyében. Kizárólag hetero alapon, felszabadultan és önzetlenül ! E-mail :natingstyle@gmail.com
Szívesen eltöltenék pár szép órát napközben egy kellemes párral, vagy hölggyel szerdán...Pest és közvetlen környéke!
Leveleket kérek privibe, ha érdekel vkit!!!
Leveleket kérek privibe, ha érdekel vkit!!!
Esztergom és környékén keresek 35-40 feletti Hölgyet félrelépéshez. 38-as megbízható férfi, aki egy fokkal szebb az ördögnél

Szia, szeretném megtudni hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 29. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 29. péntek 14:57
Törölt felhasználó (832739)

Vonzó, Nagyon csinos, szép arcú 36/170/54 feleség keresi valóban jóképű, valóban izmos, magas, intelligens, értelmes férfi társaságát közös huncutkodásra.
Levelezgetők, "megpróbálom hátha..." típusok, mindenkinek irogatók kérem kíméljenek.
Köszönöm.
Levelezgetők, "megpróbálom hátha..." típusok, mindenkinek irogatók kérem kíméljenek.
Köszönöm.
Sziasztok, Veszprém, Fejér és Pest megyében olyan hölgyet vagy párt keresek aki(k) Szeptember 14-én vasánap déltől - hétfő reggelig tudnának fogadni. Csak komoly partnert, partnereket keresek! Én is az vagyok! Nézzétek meg az adatlapomat, képeimet. Üzeneteket privátban kérem.