26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Február utolsó hétvégéjét Siófokon töltjük, szívesen ismerkednénk párral aki ebben társunk lenne...
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

sziasztok párokkal szívesen ismerkednék ! Sportos pasi vagyok átlagon felüli cerkával ! budapest környékéről ismerkednék !
Találkoznék odaadó Hölggyel
Független diszkrét korrekt
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű Pasi
Ne legyen duci, rendszeres kapcsolatot szeretnék.
Fotóval írj: 69elefant@gmail.com
Független diszkrét korrekt
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű Pasi
Ne legyen duci, rendszeres kapcsolatot szeretnék.
Fotóval írj: 69elefant@gmail.com
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Sziasztok!
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Szerdán napközben unatkozó hölgyet keresek,vagy párokhoz csatlakoznék Győr-Pápa+50 km.Átlagos pasi vagyok,nem szőrös,nem macis
Niki vagyok, szia!
Olyan pasit keresek, akit leszophatnék, illetve akivel dughatnék úgy, hogy a párom, Tomi ezt megörökíti. Mindezt úgy, hogy nem látszana az arcod; tehát véletlenül sem ismerhet fel később senki.
Feltételek: Rendelkezz hellyel Budapest belvárosának szoros vonzáskörzetében! Pesten nagyjából az 1-es villamos vonaláig jöhet szóba a hely, Budán rugalmasabbak vagyunk. Egyéb feltétel nincs, ahogyan nincs anyagi vonzata sem a dolognak, csak a taxiköltség megtérítését várjuk el!
Az ajánlat ALKALMI, csak a héten aktuális, leginkább csütörtökig (feb. 12.)!
Ha megfelelsz a feltételeknek, ne habozz! Hívj bátran a 308116078 számon!
Ha átmegyünk, telelőheted gecivel a számat, és egyéb fincsi dolgok is várnak rád.
Általában dél és este 8 közt érsz el, és csak számkijelzéssel veszem fel a telefont.
Ha kedvcsinálóra van szükséged, nézegesd meg a képeimet!
Várom hívásodat! Csók a gecis farkadra,
Niki
)

Olyan pasit keresek, akit leszophatnék, illetve akivel dughatnék úgy, hogy a párom, Tomi ezt megörökíti. Mindezt úgy, hogy nem látszana az arcod; tehát véletlenül sem ismerhet fel később senki.

Feltételek: Rendelkezz hellyel Budapest belvárosának szoros vonzáskörzetében! Pesten nagyjából az 1-es villamos vonaláig jöhet szóba a hely, Budán rugalmasabbak vagyunk. Egyéb feltétel nincs, ahogyan nincs anyagi vonzata sem a dolognak, csak a taxiköltség megtérítését várjuk el!
Az ajánlat ALKALMI, csak a héten aktuális, leginkább csütörtökig (feb. 12.)!
Ha megfelelsz a feltételeknek, ne habozz! Hívj bátran a 308116078 számon!

Általában dél és este 8 közt érsz el, és csak számkijelzéssel veszem fel a telefont.
Ha kedvcsinálóra van szükséged, nézegesd meg a képeimet!

Várom hívásodat! Csók a gecis farkadra,
Niki

Unatkozó hölgyet keresek Monoron vagy környékén

Sziasztok!
Békés megyei elhanyagolt lányokat, asszonyokat kielégítenék!
Álló fasszal várok Rád!
Békés megyei elhanyagolt lányokat, asszonyokat kielégítenék!
Álló fasszal várok Rád!
kecskemèti hölgyet, párt keresek
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
Lányok,asszonyok,kismamák,nagymamák szívesen kényeztetlek.06209872155
Szia!
Párként keresünk Budapest belvárosának szoros vonzáskörzetében hellyel rendelkező férfit. A terv a következő: párosunk női tagja szeretkezik veled, amiről párosunk férfi tagja felvételt készít. Neked csak a farkad fog látszódni, viszont garantált legalább egy jó cumi lenyeléssel.
A dolog anyagiaktól teljesen mentes, bár annyit azért elvárunk, hogy a taxiköltségünket fizesd. Ha megfelelsz a feltételeknek hívd párosunk női tagját a 308116078 számon!
ui.: Légyszíves számkijelzéssel hívj!
Párként keresünk Budapest belvárosának szoros vonzáskörzetében hellyel rendelkező férfit. A terv a következő: párosunk női tagja szeretkezik veled, amiről párosunk férfi tagja felvételt készít. Neked csak a farkad fog látszódni, viszont garantált legalább egy jó cumi lenyeléssel.

A dolog anyagiaktól teljesen mentes, bár annyit azért elvárunk, hogy a taxiköltségünket fizesd. Ha megfelelsz a feltételeknek hívd párosunk női tagját a 308116078 számon!
ui.: Légyszíves számkijelzéssel hívj!
Sziasztok!
Cegléd, Monor, Jászberény, BP területéről keresnénk hölgyet, urat, párt kellemes időtöltésre. Helyünk nincs
Cegléd, Monor, Jászberény, BP területéről keresnénk hölgyet, urat, párt kellemes időtöltésre. Helyünk nincs
Én nagyon szívesen vállalnám ezt a szexi kis puncikát!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 09. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 09. péntek 10:39
Törölt felhasználó (922528)

Sziasztok! Keresünk egy szexéhes pasit, aki előttem jól megkefélné a páromat! Ha érdekel írj nekünk!
Sziasztok. 37 éves, budapesti pasi pénteken párhoz- lányhoz csatlakozna!

Sziasztok!
Hölgyel ismerkednék budapesten tartós diszkrét kapcsolatra. 30 éves sportos srác vagyok.
Hölgyel ismerkednék budapesten tartós diszkrét kapcsolatra. 30 éves sportos srác vagyok.