Aszod fele csatlakoznek szolo is ok. zoli.big@gmail.com
Gáláns srác érett, telt, nem profi hölgyeket keres Miskolcon. Részletek privátban.
Sziasztok!
Hétfőn napközben, hölgyet vagy párt keresek.
Hétfőn napközben, hölgyet vagy párt keresek.

Sziasztok ! Budapesten párhoz , hölgyhöz csatlakoznék !
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.

Sziasztok!
Most hétvégére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Most hétvégére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Sziasztok!
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Sziasztok! Nem független férfiként keresem hasonló korlátokkal bíró hölgy ismeretségét, tartós, diszkrét, szexkapcsolat reményében.
Hétfőn napközben szabad vagyok. írj bátran!
Hétfőn napközben szabad vagyok. írj bátran!
Aszod fele holgy van irj
Hölggyel ismerkednék . Semmi extrát nem kérek, csak kölcsönösen finom szexet. Én ápolt charme-osnak mondott 50-es igényes ápolt férfi vagyok. Megbízható, diszkrét és korrekt .
Írj; 69elefant@gmail.com címre.
Hölggyel ismerkednék . Semmi extrát nem kérek, csak kölcsönösen finom szexet. Én ápolt charme-osnak mondott 50-es igényes ápolt férfi vagyok. Megbízható, diszkrét és korrekt .
Nem független budapesti férfi hasonló adottságu hölgyet keres tartós & laza kapcsolatra.
Szeress kapni és adni !!!
Szeress kapni és adni !!!
Kedves odaadó Hölggyel ismerkednék erotikus játékok céljából. Semmi extrát nem kérek, csak finom szexet. Én ápolt charme-osnak mondott 50-es igényes ápolt férfi vagyok. Megbízható és diszkrét korrekt .
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Van itt olyan csaj,vagy fiú,aki Balatonberénybe eljönne velem nudizni? írj az emalemre. mega73m@gmail.com
Sziasztok. Van itt olyan csaj,vagy fiú,aki Balatonberénybe eljönne velem nudizni? írj az emalemre. mega73m@gmail.com
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Több fotó... Katt IDE! >>> Tovább
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Több fotó... Katt IDE! >>> Tovább

Sziasztok.Balatonberénybe keresek hölgyet közös nudizáshoz. Email címem mega73m@gmail.com
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Bük környékén keresek hölgyet-lányt könnyed laza szex kapcsolatra.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Ha nem lennél olyan messze tőlem..Szívesen megszopatnálak..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 02. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 02. csütörtök 09:43
Törölt felhasználó (992522)

Ha nem jól szop az asszony,keress meg