42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.

Természetet kedvelő párhoz , csajhoz csatlakoznék Budapesten.
hölgyet keresek várom a leveleket
Hölgyet keresek! Én ápolt 50-es igényes, ápolt, Bp.-i férfi vagyok.
Megbízható, diszkrét és korrekt - nem baj, ha van Párod.
Írj; 69elefant@gmail.com címre.
Megbízható, diszkrét és korrekt - nem baj, ha van Párod.
56 éves nős budapesti férfi keresi hasonló helyzetü diszkrét barátnőjét. "Házibarát".

Hölggyel ismerkednék . Én ápolt 50-es igényes, ápolt férfi vagyok.
Megbízható, diszkrét és korrekt
Megbízható, diszkrét és korrekt
26 éves igényes srác vagyok ,keresek partnert , lehetnek párok is vagy elhanyagolt unatkozó asszonyok , diszkréció adott és elvárt , minden jóra nyitott vagyok , swinger vagy házibuli is érdekelne persze hetero alapon, utazni tudok , ez az emaielem departed1988@indamail.hu , várom az üziket ide vagy privibe emailre.
Aszod fele csatlakoznek szolo is ok. zoli.big@gmail.com
Gáláns srác érett, telt, nem profi hölgyeket keres Miskolcon. Részletek privátban.
Sziasztok!
Hétfőn napközben, hölgyet vagy párt keresek.
Hétfőn napközben, hölgyet vagy párt keresek.

Sziasztok ! Budapesten párhoz , hölgyhöz csatlakoznék !
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.

Sziasztok!
Most hétvégére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Most hétvégére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Sziasztok!
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Sziasztok! Nem független férfiként keresem hasonló korlátokkal bíró hölgy ismeretségét, tartós, diszkrét, szexkapcsolat reményében.
Hétfőn napközben szabad vagyok. írj bátran!
Hétfőn napközben szabad vagyok. írj bátran!
Aszod fele holgy van irj
Hölggyel ismerkednék . Semmi extrát nem kérek, csak kölcsönösen finom szexet. Én ápolt charme-osnak mondott 50-es igényes ápolt férfi vagyok. Megbízható, diszkrét és korrekt .
Hölggyel ismerkednék . Semmi extrát nem kérek, csak kölcsönösen finom szexet. Én ápolt charme-osnak mondott 50-es igényes ápolt férfi vagyok. Megbízható, diszkrét és korrekt .
Nem független budapesti férfi hasonló adottságu hölgyet keres tartós & laza kapcsolatra.
Szeress kapni és adni !!!
Szeress kapni és adni !!!