Érett nőt, feleséget masszíroznék, besegítenék párnál..esetleg autós izgatás! Ha hiányzik egy fiatal srác ne habozz!
Sziasztok 24 éves helyes, kedves utazni tudó pasi vagyok, párokkal nőkkel ismerkednék, kor nem számít csak szimpátia, képet mailban küldök, vagy ha érdekel adok itt is hozzáférést, nem vagyok független, ezért diszkréció fontos. írj ha megtetszettem

Üdv!
21 éves, ápolt igényes férfiként keresem nők társaságát kölcsönös örömszerzés céljából, egy vagy akár több alkalomra is!
A kor nekem számít! lehetőleg Budapesti és környékbeli hölgyeket keresek!
Írjatok üzenetet vagy mailt: amlakesell@yahoo.com
21 éves, ápolt igényes férfiként keresem nők társaságát kölcsönös örömszerzés céljából, egy vagy akár több alkalomra is!
A kor nekem számít! lehetőleg Budapesti és környékbeli hölgyeket keresek!
Írjatok üzenetet vagy mailt: amlakesell@yahoo.com
Sopron-Sárvár-Veszprém útvonalon holnap délután szívesen kényeztetnék valakit!!
Hölgy személyében szexpartnert keresek,
Én, ápolt igényes , Bp.-i férfi vagyok.
Korrekt, diszkréciómra számíthatsz
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet
Szóló pasi jelentkezése esetében csak fiú-fiúval játékokhoz várjuk az résztvevőket az élvezet magas foka megéléséhez
Legyetek bátrak és bevállalósak, mi is azok vagyunk. Diszkréció, higiénia adott és elvárt.
csusi@citromail.hu
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet

Sziasztok mi egy átlagos Gyula környéki pár vagyunk l30 f33.Ma estére keresünk pasit,párt gyula környékéröl.Arc,és intim képet kérünk és skype elérhetöséget.Autod legyen mert az lesz a....
Email: metinzuzo@gmail.com
Email: metinzuzo@gmail.com
Lányt keresek orálra végig, anyagi támogatásért cserébe.
Akár rendszeresre is
ujfiu33@gmail.com
Akár rendszeresre is
ujfiu33@gmail.com
heteroo85@gmail.com
(Ez egy válasz DIrector82 üzenetére (2015. 06. 10. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
10-15 perces autos oralra keresek csinos lanyt/not Budapesten, azon belul is leginkabb a 14. es 17. keruletbe ami nekem utba esik. Ezert a 10maximum 15 percert 5000,-ft adnek akar hetente tobbszor is.
Magamrol: 27 eves igenyes sportos srac. Diszkrecio nagyon fontos oda es vissza is.
Jelentkezni lehetoleg fenykeppel a hetetoo85@gmail.com
10-15 perces autos oralra keresek csinos lanyt/not Budapesten, azon belul is leginkabb a 14. es 17. keruletbe ami nekem utba esik. Ezert a 10maximum 15 percert 5000,-ft adnek akar hetente tobbszor is.
Magamrol: 27 eves igenyes sportos srac. Diszkrecio nagyon fontos oda es vissza is.
Jelentkezni lehetoleg fenykeppel a hetetoo85@gmail.com
Férfias srácot szopatnék Pesten!
Bajai 40-es korosztály ?
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Sziasztok
Normális Pasi keres természetet, vizet, hajózást, napfényt kedvelő és egyéb finomságokat élvező hölgyet hosszabb távra, vagy esetleg egy nagyon szimpatikus párt...(csak hetero alapon)
Ha kérdés lenne vagy érdekel a dolog, írj privit !

Normális Pasi keres természetet, vizet, hajózást, napfényt kedvelő és egyéb finomságokat élvező hölgyet hosszabb távra, vagy esetleg egy nagyon szimpatikus párt...(csak hetero alapon)
Ha kérdés lenne vagy érdekel a dolog, írj privit !

Gyöngyös környéki színpatikus hölggyel,párral ismerkednék. Színpatikus 30-as pasi.
Hölgy személyében szexpartnert keresek,
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Pénteken Szarvas, Békéscsaba fele szopnék és kiverném, és még talán más is smile
lisaxx kukac freemail.hu
lisaxx kukac freemail.hu

A héten Budapesten vagyok a IV. kerületben, keresek elhanyagolt hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék heteró alapon!
Pénteken Szarvas , Békéscsaba fele szopnék, kiverném, és még talán más is....
lisaxx kukac freemail.hu
lisaxx kukac freemail.hu
Ha a papa nem csinálja meg a csapot, zárat, csillárt, szólj egy megbizható iparosnak, hétköznap délőtt megoldja ! Egy kávét IS kérek !!