42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Kapcsolatban élő hölgyet keresünk Harmadiknak mindenki örömére.. diszkréten és határozottan Esetleg Nógrád Megye vagy Vác környéke??,
Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet hétvégére!Helyem van!
Hölgyek, szexpartnert keresek,
Én, ápolt igényes , Bp.-i férfi vagyok.
Korrekt, diszkréciómra számíthatsz
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
sziasztok szegedi magas sportos pasi vagyok diszkrét higénikus hölgyet keresek esetleg párt a hölgy örömére irj nekem képet imélre tudok küldeni független vagyok helyem is lenne irjatok nem hazudozok utazni is tudok bárhova
Sziasztok.
Péntek estére keresek párt, kellemes hármas élményekre, vagy egy kellemes bulit összehozhatnánk.
Helyet meg tudom oldani Budapest XXI-ik kerületébe, de az utazás sem jelent gondot normális távolságra!
Csak akik komolyan gondolják, a többit privátba.
Péntek estére keresek párt, kellemes hármas élményekre, vagy egy kellemes bulit összehozhatnánk.
Helyet meg tudom oldani Budapest XXI-ik kerületébe, de az utazás sem jelent gondot normális távolságra!
Csak akik komolyan gondolják, a többit privátba.
Hölgyek, szexpartnert keresek,
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Ma estére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Ma estére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Hölgy személyében szexpartnert keresek,
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok! 20-on éves kecskeméti pár vagyunk. Egy kis támogatásért cserében sok mindenben benne vagyunk! Ha érdekesek vagyunk, küldj egy üzit ajánlattal. Olyan igényes nők, férfiak vagy párok jelentkezését várjuk akik mind kettőnkre gondolnak. Házhoz megyünk!
Gáláns 50 es pasi vagyok, kedves diszkrét lányt keresek (20 és 40 között) Budapesten és vagy környékén, hosszabb távú szexkapcsolatra.Valamit valamiért.
40 eves nos pasi keres diszkret partneret a farkaszso75@gmail.com on vahyok elerheto ha erdekel
Somogy megyeben lakok
Somogy megyeben lakok
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok! Dunakesziről,Gödről, hölgyet keresek!
Keresek párt ahol a hölgy örömérecsatlakozhatok ! Illetve szóló hölgy lány egyedülélő anyuka is kerestetik . utazni tudok .Lényeg az igényesség .Bács-kiskun és fejér megye ,pontosabban Dunaújváros és környéke .Üdv
Sziasztok!
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó (nincs ideálom vagy megfog valami vagy nem) az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
sziasztok! székesfehérvárrol hölgyek???????????
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet, párt keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet, párt keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Nőt Lányt, párt keresek orálra Anyagiért cserébe!
Akár kocsiba is.
Imádok szájba élvezni
ujfiu33@gmail.com
Akár kocsiba is.
Imádok szájba élvezni
ujfiu33@gmail.com