Nagyon szeretnék megismerkedni egy okos, intelligens, ápolt, igényes, vonzó Nővel, aki hozzám hasonlóan napközben (főként délután) érne rá. Főleg az érettebb korosztály vonz (30-as, 40-es), velük jobban megvan az összhang. De persze a kor nem minden, nem meghatározó! Diszkrét, rendszeres, kellemes, laza kapcsolatra vágyom! Nem bárkivel, nem bármi áron!
Sziasztok.Análsexet kedvelő hölggyel vagy párral ismerkednék Nagykanizsa környékéről max. 40 éves korig
Sziasztok! Fiatal fiú ismerkedne balaton déli partján, priviben írjatok. 18-50 ig

Sziasztok!
Jövő heti, hétköznapi találkozóval csatlakoznék párhoz. Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest és környékén!
Nagy cici, molett alkat nem hátrány! Kortól függetlenül!
Elhanyagolt, nők is írhatnak akik szexre és egy kis gyengédségre vágynak!
Jövő heti, hétköznapi találkozóval csatlakoznék párhoz. Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest és környékén!
Nagy cici, molett alkat nem hátrány! Kortól függetlenül!
Elhanyagolt, nők is írhatnak akik szexre és egy kis gyengédségre vágynak!
Diszkrét kapcsolatra keresem Női partnerem.
Én igényes ápolt korrekt Bp.-i férfi vagyok.
Jelentkezz: 69elefant@gmail.com
Én igényes ápolt korrekt Bp.-i férfi vagyok.
Sziasztok!
Ma estére vagy holnap délelőttre keresek hölgy partnert, vagy párt .
Miskolc.
Ma estére vagy holnap délelőttre keresek hölgy partnert, vagy párt .
Miskolc.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek 50 vagy afölötti hölgyet párt tartós szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Most délelőtt pár vagy lány aki tudna fogadni egy párt?
Veszprém-Várpalota környékén?
Most délelőtt pár vagy lány aki tudna fogadni egy párt?
Veszprém-Várpalota környékén?
Kellemes napot kívánok! Párokat, hölgyeket keresek a hétvégén Budapesten, helyem van és szívesen fogadok a lakásomban, de utazni is tudok és kellemesen masszírozom is. Válaszokat PÜ-ben várom
Párok Figyelem!
35 éves, Valós , maximálisan ápolt, kedves, normál intim méretű , Budapesti, Hetero férfi vagyok ( 187cm magas / 74 kg ). Olyan Párt keresek aki tudja mit szeretne, kizárólag hetero alapon a Hölgy kényeztetésére ismerkedek. Budapest, környéke jöhet szóba. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, Önmagára igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran!
Üdv Dávid
35 éves, Valós , maximálisan ápolt, kedves, normál intim méretű , Budapesti, Hetero férfi vagyok ( 187cm magas / 74 kg ). Olyan Párt keresek aki tudja mit szeretne, kizárólag hetero alapon a Hölgy kényeztetésére ismerkedek. Budapest, környéke jöhet szóba. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, Önmagára igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran!
Üdv Dávid
41eves,diszkret,szoke es kek szemu,187cm magas,igenyes,sportos/izmos/testalkatu ferfikent keresem csinos partneremet,szabadido kellemes eltoltesehez.
Kényeztető szeretkezéshez keresem Női partnerem.
Én igényes ápolt diszkrét korrekt Bp.-i férfi vagyok.
Én igényes ápolt diszkrét korrekt Bp.-i férfi vagyok.
Sziasztok.23 éves pasi vagyok .Hölgyeket keresek titkos szexre.Nem vagyok egyedül álló .Kor testalkat nem számít minden közös szimpátián alakul .Diszkréció adott és elvárt.Hármas és cuckold is érdekel smile
Email címem:szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok.23 éves pasi vagyok .Hölgyeket keresek titkos szexre.Nem vagyok egyedül álló .Kor testalkat nem számít minden közös szimpátián alakul .Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok . Szegedi 40 éves pasi keres hosszútávú , titkos és diszkrét kapcsolatot

Sziasztok.23 éves pasi vagyok .Hölgyeket keresek titkos szexre.Nem vagyok egyedül álló .Kor testalkat nem számít minden közös szimpátián alakul .Diszkréció adott és elvárt.
Tud valaki Balatonszemesen olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg hokizni vagy mást is?? Egy darabig itt vagyok és jó lenne valami izgalmasat csinálni!
28 éves srác kalandot keres idösebb, vagy molett nö személyében, szabolcs megyében lehetőleg nyíregyháza és környéke!