Sziasztok . Szegedi 40 éves pasi keres hosszútávú , titkos és diszkrét kapcsolatot

Sziasztok.
Ma délelőtt mely párokhoz, nőkhöz lehetne csatlakozni Borod megyében?
Várom a leveleket privátban.
Utazni tudok.
Ma délelőtt mely párokhoz, nőkhöz lehetne csatlakozni Borod megyében?
Várom a leveleket privátban.
Utazni tudok.
Sziasztok, egy forró vérű 50 év fölötti hölgyet keresek Bük-Sopron környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szia. Aug. 20.- a vagy 21.- e estére lányhoz vagy párhoz csatlakoznék, akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.
37 éves, budapesti, nyitott pasi vagyok.

Sziasztok . Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos és diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !

28 éves átlagos testalkatú férfi, unatkozó háziasszonyokat kényeztetne, írjatok! skype-on is vagyok, ilivetoserve8969
Sziasztok
Baranyai normális 35 éves pasi vagyok, fiatal szexi lánnyal ismerkednék egyszeri de akár hosszabb távra is. Anyagi támogatást adok!
Baranyai normális 35 éves pasi vagyok, fiatal szexi lánnyal ismerkednék egyszeri de akár hosszabb távra is. Anyagi támogatást adok!
Sziasztok Ma estére "szombat" keresek Bp.i párt,lányt.Sajnos helyem nincs.Minden jobba benne vagyok.

Sziasztok. Párhoz- lányhoz csatlakoznék minden jóra!
37 éves, független, budapesti pasi vagyok.

Két jóképű, 30 as éveiben járó üzletember keres bevállalós, csinos barátnőpárost Horvátországi nyaraláshoz. All inclusive Aug 30- Szept 03 smile ) ! Fényképes bemutatkozást az alábbi emailcímre várunk: exkluzivnyarals2014@freemail.hu
Levadásznám más feleségét, barátnőjét. G
Biszex párt keresek, mindhárom fél örömére.
Minden finomat kipróbálnék.
Akár autós kalandba is benne vagyok.
Valamint spermát kedvelő lányt keresek, akár támogatásért cserébe
zsibbados@gmail.com
Minden finomat kipróbálnék.
Akár autós kalandba is benne vagyok.
Valamint spermát kedvelő lányt keresek, akár támogatásért cserébe
zsibbados@gmail.com
Sziasztok. Párhoz- lányhoz csatlakoznék minden jóra ma este!

Sziasztok. Párhoz- lányhoz csatlakoznék minden jóra ma este!

Szeretnék szájba élvezni ma este, akár kocsiban.
Lánynak anyagi támogatás oks.
Zsibbados@gmail.com
Lánynak anyagi támogatás oks.
Zsibbados@gmail.com
Bp-n keresek...
Ma estére keresek Székesfehérváron, szállodás kényeztetésre férjes hölgyet! 38 éves átlagos pasi vok!
Sziasztok! Békés megyében keresek lányokat, fiukat illetve parokat diszkrét találkára! 24 éves 174cm 95kg pasi vagyok. Ha van kedved írj, megbeszéljük, minden jóban bEnne vagyok!
Sziasztok! Békés megyében keresek lányokat, fiukat illetve parokat diszkrét találkára! 24 éves 174cm 95kg pasi vagyok. Ha van kedved írj, megbeszéljük, minden jóban benne vagyok!
Sziasztok nem fuggetlen holgy titkos partnere lennek szolnok jaszbereny kornyeke