Sziasztok! A múlt héten jól sikerült a találkozó
. Kedden megint Nyíregyházán leszek. Ismét hölgyet, párt keresek.

Csinos Lányt keresek orálra, támogatnám cserébe. Akár pár is lehet.
Vagy aki ma végre lerendez!
Kocsiban is megfelelő
fincsirud18@gmail.com
Vagy aki ma végre lerendez!
Kocsiban is megfelelő
fincsirud18@gmail.com
Ez egy bátor kiírás volt! Férfiak, szelektív hallás!
Mást nem fognak hallani csakhogy pasit kerestek. De azért sok sikert. Jelentkező tuti lesz bőven
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 18:34

Törölt felhasználó (1219702)

Sziasztok!Kinga vagyok biszex nő.A páromat,/ aki nő/, szeretném meglepni egy jóképű, helyes, nagy intim mérettel rendelkező, pasival.30-45éves korig keresek.,kizárólag csakis diszkréten.
szia. ha szimpatikus vagyok irjatok. üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 18:34
Törölt felhasználó (1219702)

Sziasztok!Kinga vagyok biszex nő.A páromat,/ aki nő/, szeretném meglepni egy jóképű, helyes, nagy intim mérettel rendelkező, pasival.30-45éves korig keresek.,kizárólag csakis diszkréten.
Közös városi huncutságokra keresek egy valódi ,kíváncsi és nyitott nőt Budapesten !
Sziasztok. Lehetsz duci, lehetsz vékony, lehetsz idős, lehetsz fiatal, csak szeresd a sexet. 50-es macipasi hétköznapi szabadidővel keres partnert akivel diszkréten élveznék a sex változatos örömeit. Titkolt vágyad van? Mond el, és tegyük meg. Írj privit, hogy találkozhassunk.
Sziasztok .
Nemfüggetlenként keresek hölgyet vagy párhoz csatlakoznék . Kor alkat mellékes
Nemfüggetlenként keresek hölgyet vagy párhoz csatlakoznék . Kor alkat mellékes
sziasztok megbizható diszkrét férfiként keresek hölgyet vagy párokat nézd meg az adatlapom és irj nekem képet imél cimre tudok küldeni
Udv. Nagyon csinos fiatal parom melle keresek rendszeres hazibaratot, aki anyagi tamogatasert cserebe megkaphatja ot.
Kerem a kamusokat kepgyujtoket, es egyeb allatfajtak uzeneteit mellozuk.
Csak komoly, normalis, apolt, megbizhato "pasik" jelentkezeset varjuk.
Belso uzenetet, vagy emailt varok.
Koszonjuk.
devilr666@gmail.com
Kerem a kamusokat kepgyujtoket, es egyeb allatfajtak uzeneteit mellozuk.
Csak komoly, normalis, apolt, megbizhato "pasik" jelentkezeset varjuk.
Belso uzenetet, vagy emailt varok.
Koszonjuk.
devilr666@gmail.com
Ma reggel, vagy kora délelőtt aki elrendezne oràlisan. Akár kocsiba.
Hölgyeket tamogatnèk anyagilag is.
fincsirud18@gmail.com
Hölgyeket tamogatnèk anyagilag is.
fincsirud18@gmail.com
Sziasztok! napközbeni szabadidővel keresek hölgyet párt hellyel rendelkezőket. Szekszárd 100km -es körzetéből. Utazni tudok! Ha érdekel írj elérhetőséget. Minden jóban benne vagyok!
Sziasztok! Keresek hölgyet vagy párt, akinek lenne kedve meglátogatni engem Nyíregyházán a szállodai szobámban. Válaszokat privátban
Hölgyeim! Mi az amit nem kaptok meg otthon? Írjatok! Helyem van!

Sziasztok Hajdú Bihari hölgyek lányok párok - beszallnek.
Sziasztok Székesfehérváron egy 24 éves 180 magas 80 kg szőrtelen kocsi van (bisex is) van aki mer is találkozni ?
Csinos lány aki orálisan kényeztetne, támogatásért cserébe?
fincsirud18@gmail.com
fincsirud18@gmail.com
Sziasztok! Bpesti 50-es ápolt nős férfi hölgy partnert keres,kor alkat nem számít,légy ápolt szeresd a testi örömöket adni kapni,sajna búvóhelyem az nincs,ha így szimpi pepirozsa@citromail.hu köszi hogy elolvastad.
25 éves sportos srác most hétvégén parokhoz csatlakozna Budapesten. Diszkréció fontos! Többi privát üzenetben
Holnap valaki leürítene? Csinos Lányokat támogatnék is Bp. Akár kocsiban.
fincsirud18@gmail.com
Párnál ha bi viszonoznám
fincsirud18@gmail.com
Párnál ha bi viszonoznám