Hölgyeket kényeztetnék elsösorban orálisan.Egy nem fügetlen 33-éves budapesti férfi vagyok.
Kefelnek
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok. Alacsony nagyon vékony kismellű,kicsi popójú gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Zalából diszkréten ismerkednék párral.
Zalából diszkréten ismerkednék párral.
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Hölgynek, párnak házibarátja lennék!
Nyaláscentrikus, kedves, utazni tudó 40-es pasi vagyok!
Nyaláscentrikus, kedves, utazni tudó 40-es pasi vagyok!
Sziasztok. Alacsony nagyon vékony kismellű,kicsi popójú gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
ma estére keresek hölgyet minden jóra :P adatlapom: jalapeno
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Keresem azt a hölgyet vagy párt, akivel kellemesen eltudjuk tölteni időnket. Szigorúan hetero alapon, hölgy kényeztetése a cél.Hellyel sajnos nem tudok szolgálni, de utazni szívesen utazok, ha szimpatikus a dolog. Átlagos, mackós pasi vagyok, várom az üzeneteket.
További erotikával fűtött szép napot!
További erotikával fűtött szép napot!
Szeretö lenek
Barkinek segitek nök parok
Tartós & laza kapcsolatra keresek nem független /hozzám hasonló helyzetü/ hölgyet Budapestről. Privátban... !

Van valaki
50-es nem független férfiként Kecskemét -Kiskunfélegyháza 50 km-es körzetében élő Hölgy,Pár ,Úr játékszere lennék.Lehetek az engedelmes,minden parancsotokat végrehajtó szolgátok is,de lehetek e kemény kezű uratok is.
Kefelnek
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Társas magányban élő budapesti férfiként tartós & laza kapcsolatot keresek.. Ha magadra ismersz, írj privátban ! L.

feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu