Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék!
37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.

Sziasztok. Minden korosztályból keresek gátlástalan perverz nőt Bük-Sopron és környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szopni (is) szerető Soproni egyetemista, főiskolás lányok albérletébe, tandíjába besegítek. Persze nem kizáró ok ha idősebb vagy
Szívesen csatlakoznék (házas)párhoz, akár csak kukkolnék is...
Nem vagyok független, ezért csak napközben és rövid ideig tudok elszabadulni...gyere és verd ki nekem a kocsimban...

Szívesen csatlakoznék (házas)párhoz, akár csak kukkolnék is...
Nem vagyok független, ezért csak napközben és rövid ideig tudok elszabadulni...gyere és verd ki nekem a kocsimban...
sziasztok!
diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet-párt.
dél pest kecskemét közt előny.
pestmegye@citromail.hu
diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet-párt.
dél pest kecskemét közt előny.
pestmegye@citromail.hu
Bi lányt keresünk harmadiknak ma déltől a XIV. kerületben, hely van, kép és tel.szám szükséges.
Keresnenk holgyet aki csatlakozna 2fiu es 1holgy tarsasagahoz. Jomegjelenesu, diszkret es apolt! Borsodban, miskolcra. En 25eves 187cm magas 74kg sulyu sportolo srac vagyok. Mindent meg tudunk beszelni! Tobbszori talallkozas utan akar extremebb kornyezetben is kiprobalhatjuk.
Emellett ha nem talallnank holgyet varom a parok jelentkezeset is, aztan meglatjuk mi alakul : )
Emellett ha nem talallnank holgyet varom a parok jelentkezeset is, aztan meglatjuk mi alakul : )
Szia!Szìvesen ismerkednék veled.38 éves nem független fiú vagxok.s nagyon izgat milyen lenne egy fiú testét használni.izgatni cumiztatni stb
Önmagára és környezetére igényes pasi párhoz csatlakozna!
...hátha valakit érdekel...
...hátha valakit érdekel...
Hosszan tartó szeretkezéshez keresem hölgy társamat
44/187/94, Budapesti megbizható férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Sziasztok. Alacsony nagyon vékony kismellű,kicsi popójú gátlástalan perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok !
Ma estére keresek partnert.
Ma estére keresek partnert.

Budapesti hölgyet keresek francia nyelv tudásom szinten tartásához.
Nem vagyok független......
Tartós kapcsolatra is ! L.

Tartós kapcsolatra is ! L.

Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Balaton-parton és környékén várom hölgyek ismeretségét.
Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Győr, Pápa környékéről keresek szexpartnereket 30-50 éves korig! Nők, jelentkezését várom privát üzenetben!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Szia ! Valóban a nagy méretre kíváncsi nőt keresek !!! Csak nőt , csak Budapest !
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Fehérváron gyors menet???Csajok asszonyok?
Sziasztok.
35 éves, nem független, igényes és ápolt, diplomás férfiként szivesen ismerkednék párral, házaspárral.
Szexuális vágyam és fantáziám gyakorlatilag határtalan, átlagos szerszámmal, de átlagon felüli potenciával ás spermaadaggal rendelkezem
Amennyiben érdekes lehetek számotokra kérem irjatok.
Valósitsuk meg egymás vágyait, álmait
35 éves, nem független, igényes és ápolt, diplomás férfiként szivesen ismerkednék párral, házaspárral.
Szexuális vágyam és fantáziám gyakorlatilag határtalan, átlagos szerszámmal, de átlagon felüli potenciával ás spermaadaggal rendelkezem

Amennyiben érdekes lehetek számotokra kérem irjatok.
Valósitsuk meg egymás vágyait, álmait