Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Sopronban nőt keresek 45-60 éves kor között.
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Jó reggelt.
Adatlapom szerint keresnék hölgyet vagy párt a közelembe.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint keresnék hölgyet vagy párt a közelembe.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Üdv. Albert
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok
)(!,;:/
)(!,;:/
Sziasztok!
27 eves szolnok megyei mackos srac vagyok !
Szivesen ismerkednek 35 50 ev kozoti nővel
27 eves szolnok megyei mackos srac vagyok !
Szivesen ismerkednek 35 50 ev kozoti nővel

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Ma este pár Zala megye Vas megye aki fogadna egy tobbesben és biben tapasztalt jó méretű pasit? privizz!
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék közös örömökre, szeretek nyalni, szopni.
Párhoz csatlakoznék közös örömökre, szeretek nyalni, szopni.
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.
Kecskeméti párt keresünk.
Szegedi szeximádó nem független, egy nő kettő férfi hármas vagyunk. Keresünk változatosabb szexre csak Szegedi párt vagy hölgyet, ha lehetséges búvóhelyel!! Szabadidönk hétközben délután van. Privátba írjatok!
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!