Rossza kapcsolatban élek,kilépni egyenlőre nem tudok,ezért hasonló magányos,vagy elhanyagolt feleséggel,ill egyedülálló hölggyel,párral ismerkednék diszkréten,hosszú távon.Gyöngyös,Hatvan környékén.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok. Idősebb nőt keresek Zalaegerszegen kényeztetés céljából. Privátban üzenj.
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék lánnyal nővel maximum 40 éves korig. Helyem van utazni tudok. Skyp Google chat viber van. Várom a jelentkezőket. Képeim adatlapomon.
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran.
Olyan 50körüli hölgyet keresek, akivel néha lehetne csavarogni, kávézni, beszélgetni, esetleg koncertre, szaunába menni. Sopron-Kapuvár környéke.
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Sziasztok ! Nem függetlenként keresem (nem molett )hölgy ismeretségét Szolnok és környékéről! Hely megoldott!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
D
Dunaharasztiban cumiztatnék ma este 20-óra után ! Helyem van !
Sziasztok.Holnap estére keresek Veszprémben uni/aktív pasit vagy párt.Csak olyan írjon aki találkozni is akar!!
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Nyìregyháza-Kisvárda
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Nyìregyháza-Kisvárda
Nyìregyháza-Kisvárda
Sopronban nőt keresek 45-60 éves kor között.