Mosonmagyaróvár és környékén szívesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.
Sziasztok. Egy nagyon kiéhezett pasi keresi egy nagyon kiéhezett hölgy partnerét hosszútávú erotikus kapcsolatra az 50 + os korosztályból Bük-Sopron környékén. Írj bátran
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Fővárosba keresek unatkozó hölgyet, háziasszonyt, ....Irj, és megbeszéljük

Szép fiatal lányt keresek támogatásért cserébe
fincsirud18@gmail.com
fincsirud18@gmail.com
27 éves ajkai igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . departed1988@indamail.hu , ide várom az üziket .
27 éves ajkai igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . departed1988@indamail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt

Borsodban és környékén csatlakoznék BI párhoz mindenki örömére ma este! Utazni tudok

Sziasztok. Egy nagyon kiéhezett pasi keresi hölgy partnerét hosszútávu erotikus kapcsolatra Bük-Sopron környékén. Írj bátran
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Csinos Lány vagy pár, aki anyagiert cserébe szexnel vagy oralisan kenyeztetne.
Ma is akár!
Esetleg kukkolas érdekelne még.
fincsirud18@gmail.com
Ma is akár!
Esetleg kukkolas érdekelne még.
fincsirud18@gmail.com
Most valaki Fot, Dunakeszi Göd vagy Budapest 3-4. Ker környékén leszopna kocsiban?
fincsirud18@gmail.com akár anyagiert is hölgyeknek
fincsirud18@gmail.com akár anyagiert is hölgyeknek
Diszkrét kapcsolatra vágyó nőket keresek minden földi jóra...
@20/6
@20/6
Sziasztok!
Hölgy jelentkezését várom, napközbeni szabadidővel, Bp-n és környékén, hosszú távra, Holnap találkozhatnánk.
Hölgy jelentkezését várom, napközbeni szabadidővel, Bp-n és környékén, hosszú távra, Holnap találkozhatnánk.

Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Sziasztok. Egy nagyon kiéhezett pasi keresi hölgy partnerét hosszútávu erotikus kapcsolatra Bük-Sopron környékén. Írj bátran
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Csinos Lányt keresek első soron orálra támogatásért cserébe, vagy párt
fincsirud18@gmail.com
fincsirud18@gmail.com
Sziasztok! keresek egy jó képű, sportos alkatú, nagy intim méretű /min.18/ pasit, Pest megyéből.
Nem vagyok független.
Ancsa
Nem vagyok független.
Ancsa
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek hölgyet az érettebb korosztályból 50 fölött.46 éves vagyok. Írj bátran. Már nagyon vágyom rá.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Ma estére keresünk BI pasit, vagy BI lányt egy kellemes szombat esti bulihoz
Mi esztergomiak vagyunk, de tervben van egy budapesti kiruccanás az este folyamán. Ha van vállalkozó szellemü köztetek akkor ne habozzatok. Esetkeg swingerelhetünk együtt
Ma estére keresünk BI pasit, vagy BI lányt egy kellemes szombat esti bulihoz

Mi esztergomiak vagyunk, de tervben van egy budapesti kiruccanás az este folyamán. Ha van vállalkozó szellemü köztetek akkor ne habozzatok. Esetkeg swingerelhetünk együtt

Szeged vagy környéki lånyt keresek hosszutávra.70/6355162
Sziasztok! Február 18-án, csütörtök délután Pesten szingli lányt, elhanyagolt asszonyt,feleséget kitartóan kényeztetnék farkammal, nyelvvel,ujjaimmal,ököllel,sörösüveggel,ipari fúróval, ami jól esik.Kor, alkat nem számít.Ápoltság, szexkultúra igen.Dugás nélkül is kényeztetlek,ha szimpatikus vagyok szexelhetünk is.
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!