Sziasztok,
Újra lent leszek Szegeden holnap este, hátha most összejön valakivel, vagy valakikkel
Szívesen találkoznék, párral, hölggyel egy izgalmas este eltöltésére. Privátban megtaláltok, ha lenne valaki.
Újra lent leszek Szegeden holnap este, hátha most összejön valakivel, vagy valakikkel

Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Hölgyeket, párokat keresek szexre, masszázsra.
Sziasztok. Egy nagyon kiéhezett pasi keresi egy nagyon kiéhezett hölgy partnerét hosszútávú erotikus kapcsolatra Bük-Sopron környékén. Írj bátran
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Valaki érden és környékén? Minden érdekel!
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, a lényeg hogy élvezzük egymást, mindhárman. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, a lényeg hogy élvezzük egymást, mindhárman. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok!
Eger, Hatvan, Ózd környékén szimpatikus párt keresek!
Eger, Hatvan, Ózd környékén szimpatikus párt keresek!
Vékony jopopsis lánnyal ismerkednék szeged vonzáskörzetéből.sportos vastag farku független pasi vagyok.irj vagy hivj ha mersz is találkozni,nem levelezni akarok!!70/63/55/162
Kecskeméti párral házaspárral ismerkednék
Kedves nagy méretű fiút,urat keresek!Levelezgetés nem érdekel!Csinos izgató nő vagyok!Pestmegye!
Szexuálisan túlfűtött Pasi vagyok Egyedül illetve Párommal, ismerkednénk lányokkal,aki szereti ha órákig kényeztetik illetve jól megdolgozzák. Alkalmi illetve tartós szex kapcsolatot keresek.

Sziasztok. Ma délután volna kedve valakinek személyesen találkozni Miskolcon a nagy tesconál? Kis ismerkedés, mielőtt az ágyban kötünk ki. 3 óra előtt ott leszek. Ezen a számon hívj, vagy sms- írj.06305860674
Sziasztok! 40 éves pasi délutáni sok szabadidővel asszonyt,lányt párt keres
)))))) Irj üzit! Veszprém,zala,vas megye!

Miskolc és környékén szívesen meg ismerkednék diszkrét alkalmi kapcsolat céljából,lányokkal,idősebb hölgyekkel,teljes diszkréció mellett.egy 28 éves,ápolt,sportos alkatúnak mondott srác,utazni tudok,nem vagyok független.levelet privátban várom.kellemes nézelődést.
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Nejedet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
fincsirud18@gmail.com
Sziasztok!Bp-i hölgyek és párok társaságát keresem kerékpáros huncutkodáshoz...válaszokat privátban kérem...
Fiatal Lányt keresek aki oralisan kielegitene anyagiert cserébe.
fincsirud@gmail.com
fincsirud@gmail.com
Ápolt, élvezni tudó hölgyet keresek sokoldalú játékokra.
Én középkorú, ápolt, törődő úriember.
Én középkorú, ápolt, törődő úriember.
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.