Helló
Szombat 04.30-án estére keresek Bp.párt,hölgyet.

Sziasztok. Bük- Sopron közt párokhoz, családhoz vagy egy kicsit perverz hölgyhöz szívesen csatlakoznék. Sajna email címet nem lehet kiírni mert tiltanak. Úgyhogy ha valakit érdeklek prívát üzit kérek.
Sziasztok holnap 04.25 napközbe Bp.-i szexpartnert keresek
elhanyagolt hölgyek?kíváncsi párok ? lenne kedve valakinek jót hancúrozni

Sziasztok.miskolcon és környékén diszkrét 29 éves srác szintén diszkrét hölggyel ismerkedne.privátba irj.köszönöm
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Budapesten(3.ker) hely van este 10 igKizárolag lányoknak egy frissítő masszázst tudok kínálni amivel garantáltan meg alapozom az estéd!A szex nem kötelező,csupán társaságra vágyok mert unatkozok.Igényes,31 éves nem független srác vagyok.Privát üzenetben válaszolok mindene...
Szia ! Ha izgat miközben a pároddal szeretkezel ,autóban , lakáson ,esetleg valami nyilvános helyen . Közben vaki diszkréten kukkol és esetleg hálás is a lehetőségért akkor keress meg bizalommal . Fő a diszkréció !!!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Szombat este párokkal ismerkednék!

Sziasztok . Autóval rendelkezö szex partnerem keresem.(ffi,pár,nők) Mindenre nyitott vagyok,kamusok kiméljenek.... este kilenc után érek rá.... Bp s környéke.
Szia ! Ha izgat miközben a pároddal szeretkezel ,autóban , lakáson ,esetleg valami nyilvános helyen . Közben vaki diszkréten kukkol és esetleg hálás is a lehetőségért akkor keress meg bizalommal . Fő a diszkréció !!!
Sziasztok.36 éves,nem független,kicsit pervi pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros,-bol keresek egy hasonlan sokmindenre nyitott bevállalós nőt.
Szia ! Budapesten pár , hölgy ,házibarátja lennék hosszú távon .
Bp-en és környékén hölgyet, párt keresek minden jóra.
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Cegléden vagy a környékén?
Bp-en két jó megjelenésű férfi (32-33 év) keres csinos, bevállalós hölgyeket hármasra, többesre. Hely megoldott.
Ha felkeltettük érdeklődésed írj! Nem vagyunk kamuk!!!
A részleteket e-mailben megbeszéljük!
Ha felkeltettük érdeklődésed írj! Nem vagyunk kamuk!!!
A részleteket e-mailben megbeszéljük!
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.
Szia ! Budapesten , pár , hölgy ,házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok,
33 éves normális átlagos méretű nem független srácként ma vagy holnap este szívesen csatlakoznék párhoz, illetve szívesen kényeztetnék csak hölgyet is! Hely van Hatvan környékén, de szívesen utazok is.
33 éves normális átlagos méretű nem független srácként ma vagy holnap este szívesen csatlakoznék párhoz, illetve szívesen kényeztetnék csak hölgyet is! Hely van Hatvan környékén, de szívesen utazok is.
Szia, Kedves!
Szexuális étvágy csillapítására keresem Kellemes Hölgy partnerem aki ezen hasonló helyzethez hasonlóan keres .
36os Szeretnivaló Bpi Pasi.
Keress Bátran nem bánod meg.. sőt..
Zoli
Szexuális étvágy csillapítására keresem Kellemes Hölgy partnerem aki ezen hasonló helyzethez hasonlóan keres .
36os Szeretnivaló Bpi Pasi.
Keress Bátran nem bánod meg.. sőt..
Zoli
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek ma Cegléd környékén.