veszprém környékén keresek egy fiatal diszkrét lányt akár hosszútávú sex partnernek.Nem lennék hálátlan.
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?Írjatok....
Sziasztok! igényes, ápolt hölgyet keresek kellemes időtöltéshez.hely, diszkréció adott.
Ma este érdi vagy pesti lányt vagy párt hetero alapon tudnék fogadni. Ha érdekel írj privátban vagy email: zoli.szex24@gmail.com
Egész délelőtt Szolnokon vagyok am 11-óra fele megyek Békéscsabára szívesen találkozok egy kanos aktív szeretőmmel!!! vagy valakivel

Eger környékén hölgyet keresek..

Sziasztok, hölgyet keresek akár tartós, tartalmas kapcsolatra. Helyem , autóm van. 40-s független igényes Érdi férfi vagyok, sportos testalkattal. Ha lehet privátba írj. Szép estét sziasztok
Sziasztok.Nagykanizsáról valaki?
Szia ! Budapesten női partnert keresek ! Nagy cerkára kíváncsi csajok , bátran írjatok ...
Diszkrét szeretője lennék egy hölgynek csepelen vagy környékén a többit privátban megbeszéljük
Szia ! Budapesten női partnert keresek ! Nagy cerkára kíváncsi csajok , bátran írjatok ...
Lányt vagy pár elhanyagolt női tagját keresem. Budapestiek vagy érdiek előnyben. Helyem van.De utazni is tudok.
Diszkréció alap!!!
Diszkréció alap!!!
Szentendre környékén keresek egy unatkozó hölgyet! Szabad vagyok ma délután.
Nincs nő akit meg szúrhatnék a lomposommal ?
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek lányt vagy asszonyt aki kipróbálná mennyire tölti ki a punciját a farkam. De ha szeretné a popót is próbálhatja.
Sziasztok ! Valóban nagy méretű (23 ) cerkámat , kizárólag Budapesten csak hölgy rendelkezésére bocsájtanám ..
Sziasztok!Zalai , vasi hölgyet keresek titkos szexkapcsolatra,nem csak egy alkalomra.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére... Én 33 éves, önmagára és környezetére igényes srác vagyok... Kellő tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem... Esetleges válaszokat itt privátban, vagy a pocakos1983@gmail.com címre várok... Rólam elöljáróban ennyit, a többi úgyis kiderül a személyes találkozónál...
Valaki budapest és környékén? Nő'pár?
Sziasztok ! Valóban nagy méretű (23 ) cerkámat , kizárólag Budapesten csak hölgy rendelkezésére bocsájtanám ..