Sziasztok!Csajszit keresek tartós sexkapcsolatra!!
privibe

Sziasztok
Szombat estére keresek Bp.i párt,hölgyet,csajt,helyem sajnos nincsen.Dohányzok

Győrben ma?Egyedül vagyok és félek smile
Lányok,Anyukák gyertek megvigasztalni!!!
Lányok,Anyukák gyertek megvigasztalni!!!
Sziasztok! Szeretőt keresek nem független hölgy feleség személyében diszkrét tartós kapcsolatra.
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Sziasztok Bp.i hőlgy szeretőt keresek.Akár már ma estére.
Párral , nem független hölggyel ismerkednék.
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Bp és Pest megye keleti részéről. Az adatlapomon ŕeszletes bemutatkozást találtok.
Sziasztok !
Párthoz csatlakoznék diszkréten, a hölgy örömére.
Szívesen kipróbálnám a hármas felállást.
Privát .
Párthoz csatlakoznék diszkréten, a hölgy örömére.
Szívesen kipróbálnám a hármas felállást.

Privát .
Sziasztok!Gyöngyös környéki hölgyet cumiztatnék kocsiban!
Budapesti hölgyet keresek mára
Sziasztok Szerda estére keresek Bp.i csaj,nőt,hölgyet.Sajnos helyem nincs.
Sziasztok!
Egymás kényeztetésére keresnék olyan hölgyet, aki tartós párkapcsolatban, vagy házasságban és, mellette szívesen kalandozna, egy diszkrét fiatal sráccal.
Képeket tettem fel, nem árulok zsákbamacskát.
Egymás kényeztetésére keresnék olyan hölgyet, aki tartós párkapcsolatban, vagy házasságban és, mellette szívesen kalandozna, egy diszkrét fiatal sráccal.

Sziasztok!
20 éves, ápolt, hetero srác vagyok Budapestről.
Csajt / hölgyet keresek.
Természetesen privátban képet tudok küldeni.
(Csak a levelekre válaszolok, kommentekre nem, elnézést.)
20 éves, ápolt, hetero srác vagyok Budapestről.
Csajt / hölgyet keresek.
Természetesen privátban képet tudok küldeni.
(Csak a levelekre válaszolok, kommentekre nem, elnézést.)
Sziasztok Szerda estére keresek Bp.i csaj,nőt,hölgyet.Sajnos helyem nincs.
Sziasztok!

Sziasztok ! A nagy méretű cerkám az idén is budapesti hölgyek rendelkezésére áll !
Sziasztok,
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után).
Írjatok!
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után).
Írjatok!
BUÉK
Budapesti hölgyet szeretnék megismerni
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti hölgyet szeretnék megismerni
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Hölgyeket dugnek