Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Ötvenes, vezető beosztású pár, szívesen megismerkedne hasonló, 40- 50 év körüli pedáns magyar úrral, vagy csatlakozna mindenben hasonló, vidám, vagány baráti társasághoz, szabadidő tematikusan értékes eltöltéséhez. Vidéki szállodában. Barátságon és intellektuális adottságokon túl rejtett cuckold érdeklődés, vagy látens BI fontos lehet, annak minden rejtelmével. Mi kezdők vagyunk, ezt még sohase próbáltuk. Mi minden szempontból megfelelő háttérrel rendelkezünk a kényelmes és igényes találkozáshoz. Előzetes megismerés nekünk nagyon fontos. Komolyan kérünk, hogy csak akkor írj, ha ilyen barátságot szeretnél. Gyorstüzelési elképzelés, dom, dohányzás, duciság, vagy szélsőséges gondolatok nálunk nem jönnek be. Ha nem értesz egyet érdeklődésünkkel, kérünk. egyszerűen ne írj és kész. lehetoleg21@gmail.com
Ötvenes, vezető beosztású pár, szívesen megismerkedne hasonló, 40- 50 év körüli pedáns magyar úrral, vagy csatlakozna mindenben hasonló, vidám, vagány baráti társasághoz, szabadidő tematikusan értékes eltöltéséhez.Vidéki szállodában. Barátságon és intellektuális adottságokon túl rejtett cuckold érdeklődés, vagy látens BI fontos lehet, annak minden rejtelmével. Mi kezdők vagyunk, ezt még sohase próbáltuk. Mi minden szempontból megfelelő háttérrel rendelkezünk a kényelmes és igényes találkozáshoz. Előzetes megismerés nekünk nagyon fontos. Komolyan kérünk, hogy csak akkor írj, ha ilyen barátságot szeretnél. Gyorstüzelési elképzelés, dom, dohányzás, duciság, vagy szélsőséges gondolatok nálunk nem jönnek be. Ha nem értesz egyet érdeklődésünkkel, kérünk. egyszerűen ne írj és kész. lehetoleg21@gmail.com
Sziasztok,
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Sziasztok ma estére keresek bp. i szexpartnert
Somogy-Tolna-Baranya megyéből ismerkednék lánnyal esetleg párral diszkrét kapcsolat céljából.Többit privátban.
Kösz!
Kösz!
A éjszakára holgyet vahy bi pasit keresek
Sziasztok!
21.-én szombaton Békéscsabán leszek .
A délutáni órákbanSzivesen ismerkednék lánnyal,hölgyel.Kor nemszámit vonzódom az idősebb nőkhöz.
Belső üzeneteket várok.
Üdv:Norbi
21.-én szombaton Békéscsabán leszek .
A délutáni órákbanSzivesen ismerkednék lánnyal,hölgyel.Kor nemszámit vonzódom az idősebb nőkhöz.
Belső üzeneteket várok.
Üdv:Norbi
Sopron és környéke
Párokkal, nőkkel ismerkednék.
Budapest és közvetlen környéke, csak valós, értelmes, diszkrét emberekkel..

Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,olvass társkeresőt is.
Barátot,szeretőt keresek,olvass társkeresőt is.
Sziasztok
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek Szombaton kora délután érek rá általában, lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 100km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, 18/6 mérettel rendelkezem, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom,
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek Szombaton kora délután érek rá általában, lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 100km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, 18/6 mérettel rendelkezem, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom,
Sziasztok.Csütörtök vagy Péntek estére keresek Bp.-i szexpartner
Ma napközben keresek hölgyet aki szivesen szexelne Debrecenben vagy a környékén!
sziasztok 19 éves fiú skype szexhez keres lányt, hosszútávra Noi Szai felhasználónévvel
Hölgy ismeretségét keresem diszkréten.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok.Csütörtök vagy Péntek estére keresek Bp.-i szexpartner smile
Nejedet,barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
Sziasztok!
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Ha félénk vagy ez izgat csak nézőnek is várunk.-))
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Ha félénk vagy ez izgat csak nézőnek is várunk.-))