Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. 195/80. Szombat este szívesen csatlakoznék párokhoz, akár swinger klubban is!

Szia ! Olyan nőt , párt keresek Budapesten aki , kíváncsi egy 23cm es cerkára . Kizárólag heteró !!!
Nem függetlenként magányos hölgyet, párt keresek megkötések nélkül, alkalmi jellegű kapcsolatra
Holnap Rá érek egész nap kis hancurra
Szombathely és környékén nem független pasiként lánnyal,aszonnyal elhanyagolt anyukával ismerkednék.
Nem független 32 éves soproni középiskolai tanár srác keresi hölgy partnerét.
Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
24 éves biszex passzív/uni srác MOST SZOPNA KISKUNFÉLEGYHÁZÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! Hely van! Max 45-ig! Macik ne, képed legyen! Kíváncsi hetero és kanos pasik is írhatnak. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt! Részletek priviben!

Ha van kedved,akkor ismerjük meg egymást!
Debrecen környékén, hölgyel ismerkednék. reyamm@freemail.hu
magányos hölgyet, párt keresek megkötések nélkül, alkalmi jellegű kapcsolatra
Somogy megyéből ismerkednék diszkrét párral illetve hölggyel.Privátban folyt!
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
34 éves nem független srácként ma estére várom unatkozó hölgy társaságát! Helyem van Hatvan környékén, de amennyiben kell utazni is tudok!
Leveleket privátban várom!
34 éves nem független srácként ma estére várom unatkozó hölgy társaságát! Helyem van Hatvan környékén, de amennyiben kell utazni is tudok!
Leveleket privátban várom!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Somogy megyéből ismerkednék diszkrét párral illetve hölggyel.Privátban folyt!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok.Keresem szenvedélyes barátnőm,hosszabb távra.39 éves,egyedülálló,élő pasi vagyok
Sopron és környéke
Üdv!