Valós, diszkrét párral, lánnyal ismerkednék priviben. Képet ott tudok mutatni.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
BARANYA-TOLNA-SOMOGY-BÁCS megyei hölgyhöz, hölgyekhez,párokhoz társulnék.184/86/szőke 40-es férfi.
Na lányok, nők ma este vagy a hosszú hétvégén egy találka?
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Nem független hölggyel vagy párral ismerkednék diszkrét kapcsolatra.
Tiszántulrol keresem hölgyek ismeretségét kortol függetlenül gáláns f.fi személyében,szivesen utazok bármerre.
Nyiregyházi magányos hanyagolt kalandra vagyo lányt hölgyet keresek ismerkednek orálisan kenyesztetnem nyalnam ujjaznalam.otthonában. 31éves nyiregyi fiatalember szingli független vagyok. Írj laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok. 06305149842 számon smst kérek..köszönöm
Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 07:37

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Kecskeméti párt keresek
Tiszántulrol keresem hölgyek ismeretségét kortol függetlenül gáláns f.fi személyében,szivesen utazok bármerre.
Sziasztok!Hétfő délelőtt szombathelyen kellemes idő eltöltésére keresek lányt,asszonyt,párt.Belső levél vagy bazsee178@gmail.com. Köszönöm! További szép napot mindenkinek!
Voltál már úgy, hogy jó lenne csak úgy beszélgetni valakivel? Jó lenne kibeszélni egy titkot valakivel?
Nálam a diszkréció alapfeltétel.
Nyomja a válladat egy titok? Nálam leteheted a súlyát.
Velem beszélgethetsz.
Velem megoszthatod.
Mert műveltnek lenni szexi
És még mást is kaphatsz tőlem...
Egyedül lenni unalmas.
Velem rosszalkodhatsz.
Akkor is örülök Neked, ha csak egy kávét szeretnél meginni kettesben; Még jobban, ha a takarót sem akarod rajtam hagyni...
Van programod, de nincs hozzá társad?
Egyedül megjelenni ciki?
17 cm.
Időpont egyeztetés terén igyekszem rugalmas lenni. Azonban türelmeteket kérem. Van állásom, aminek változó munkaidejét próbálom az igényeitekhez igazítani. Köszönöm megértéseteket.
Nálam a diszkréció alapfeltétel.
Nyomja a válladat egy titok? Nálam leteheted a súlyát.
Velem beszélgethetsz.
Velem megoszthatod.
Mert műveltnek lenni szexi
És még mást is kaphatsz tőlem...
Egyedül lenni unalmas.
Velem rosszalkodhatsz.
Akkor is örülök Neked, ha csak egy kávét szeretnél meginni kettesben; Még jobban, ha a takarót sem akarod rajtam hagyni...
Van programod, de nincs hozzá társad?
Egyedül megjelenni ciki?
17 cm.
Időpont egyeztetés terén igyekszem rugalmas lenni. Azonban türelmeteket kérem. Van állásom, aminek változó munkaidejét próbálom az igényeitekhez igazítani. Köszönöm megértéseteket.
Sziasztok! Intelligens, diszkrét, ápolt, humoros, az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkező pasiként keresek akár már ma estére nőt, csatlakoznék heteró csapásirányon párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elértek. Szép napot!
Egymást szerető házaspár keres méretes férfit feleség dupla örömére....
Sziasztok!45-55 és közötti házaspárokat keresünk Békés és Csongrád megyéből párcserés szexre,női bi is érdekelne.Privát levet várunk.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a ma estém szabaddá vált, így szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában
20-50 kor közötti hölgyet keresek, helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Magasság, súly majdhogynem mindegy, 2-3 levél váltás után eldől egymást keressük-e
Úgy alakult, hogy a ma estém szabaddá vált, így szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában
20-50 kor közötti hölgyet keresek, helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Magasság, súly majdhogynem mindegy, 2-3 levél váltás után eldől egymást keressük-e