Ebéd után....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 06. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 06:34

Törölt felhasználó (1779672)

Igyunk egy kávét
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Sziasztok!
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne

Helyettem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 06. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 06:34

Törölt felhasználó (1779672)

Igyunk egy kávét
Igyunk egy kávét
Sziasztok. A szex terén elhanyagolt nem független pasi keresi Bük-Sopron környékén egy szintén szex terén elhanyagolt hölgy partnerét. Váltsuk valóra a fantáziánkat.
Sziasztok! Érden és környékén keresném szeretömet csak diszkréten! Minden finomságra!Kor testalkat nemszámit csak a szimpátia! Irjatok!

Szia ! Elhanyagolt pasiként keresem minden izgalmas dologra idősebb nő társaságát !
Szarvas közelében alkalmi ma? Lányokat, párokat támogatnék is!
Sziasztok!
Őrületes szexhez keresem vad, szexmániás partnerem. Párokhoz is szívesen csatlakozok.
Őrületes szexhez keresem vad, szexmániás partnerem. Párokhoz is szívesen csatlakozok.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék olyan nyitott középkorú párral házaspárral hölgyel tartós kapcsolatra akik valóban ismerkedni szeretnének és nem levelezgetni hanem találkozni is szeretnének ezért kereslek benneteket átlagos ápolt férfiként. Tolna megye Szekszárd és környéke.
Hétvégén facér pasiként párokhoz csatlakoznák mindkét fél örömére
sziasztokˇ
most keresek hölgyet
30 as pasi
most keresek hölgyet
30 as pasi
Sziasztok ! Budapesten 40feletti hölgy társaságát keresem
Lányok, Asszonyok, Nagymamák igényes kedves játékszere lennék napközben, Budapesten.
Sármos jó karban lévő 40-es pasi vagyok, kulturált,ápolt diszkrét. Mit mondjak még?
))))
Puszim
koncimaci@gmail.com
Sármos jó karban lévő 40-es pasi vagyok, kulturált,ápolt diszkrét. Mit mondjak még?

Puszim
koncimaci@gmail.com
Nyíregyházán elhanyagolt lányt, vagy asszonyt keresek. Megyek és jól..........!
Sziasztok! Nökkel ,párokkal ismerkednék!! Részleteket privátban!!
Szia !
Budapesten 40 feletti hölgy játszó társa lennék diszkréten .
Budapesten 40 feletti hölgy játszó társa lennék diszkréten .
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?
Nyíregyházáról partnert keresek!