Sziasztok!
Szívesen ismerkednék veletek!
Ha ti is, akkor várom kedves válaszotok!
Üdv
Sz
Szívesen ismerkednék veletek!
Ha ti is, akkor várom kedves válaszotok!
Üdv
Sz
Sziasztok! Szívesen lennék én az, ha ti is így gondoljátok!
Várom válaszotok!
Üdv
Sz (Ez egy válasz andipeti2015 üzenetére (2017. 06. 06. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 15:32
Várom válaszotok!
Üdv
Sz (Ez egy válasz andipeti2015 üzenetére (2017. 06. 06. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Június 10. szombat estére-éjszakára keresünk igényes párt, pasit (Miskolc-Eger)

Hello. Szabolcs megyéből várom Hölgyek Párok privát levelét.- Bár szerintem feleslegesen : ) ) )) ) ) ) Kamu ez az egész

Sziasztok!!! Nyugat dunántúlonn ismerkednék hölgyekkel, párokkal, közös diszkrét örömszerzés céljából!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Nyíregyházáról keresek párt vagy lányt!
Június 10. szombat estére-éjszakára keresünk igényes párt, pasit (Miskolc-Eger)

Szia ! Elhanyagolt pasiként keresem minden izgalmas dologra idősebb nő társaságát !

Törölt felhasználó (1069852)

Ebéd után....

Ebéd után....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 06. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 06:34

Törölt felhasználó (1779672)

Igyunk egy kávét
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Sziasztok!
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne

Helyettem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 06. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 06:34

Törölt felhasználó (1779672)

Igyunk egy kávét
Igyunk egy kávét
Sziasztok. A szex terén elhanyagolt nem független pasi keresi Bük-Sopron környékén egy szintén szex terén elhanyagolt hölgy partnerét. Váltsuk valóra a fantáziánkat.
Sziasztok! Érden és környékén keresném szeretömet csak diszkréten! Minden finomságra!Kor testalkat nemszámit csak a szimpátia! Irjatok!

Szia ! Elhanyagolt pasiként keresem minden izgalmas dologra idősebb nő társaságát !
Szarvas közelében alkalmi ma? Lányokat, párokat támogatnék is!
Sziasztok!
Őrületes szexhez keresem vad, szexmániás partnerem. Párokhoz is szívesen csatlakozok.
Őrületes szexhez keresem vad, szexmániás partnerem. Párokhoz is szívesen csatlakozok.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék olyan nyitott középkorú párral házaspárral hölgyel tartós kapcsolatra akik valóban ismerkedni szeretnének és nem levelezgetni hanem találkozni is szeretnének ezért kereslek benneteket átlagos ápolt férfiként. Tolna megye Szekszárd és környéke.